MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Kreative idéer til børn

Inspiration og kreative aktiviteter til børn

Lad børnene udfolde deres kreative evner med spændende idéer til indendørs og udendørs aktiviteter. Her på siden finder du masser af børnevenlig inspiration med vejledninger. Vi har samlet en række idéer og kreative aktiviteter til børn i alle aldre.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 37-72 af 80

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14196 Vægur af dekoreret malerplade med urværk
  Dette kreative projekt styrker børns tal- og jegklogskab ved, at børnene kombinerer det at lave et selvportræt med et vægur. Når børn arbejder med at afbilde sig selv, opnår de en større selvindsigt (jeg-klog), ligesom deres talklogskab styrkes ved at arbejde med tal.
 2. Inspiration: v13905 Papirlarve af stjernestrimler

  Larverne er hver især lavet af to stjernestrimler, foldet som musetrapper. For enden er et hoved af karton limet fast sammen med følehorn af papirgarn. Ansigtstræk er tegnet med tusch.

 3. Inspiration: v13683 Sådan overfører du motiver lavet med tekstilfarver og transferark

  Transfertryk er en teknik, hvor et transferark med motiv stryges fast på et tekstilemne. Her demonstreret med tegning og maling direkte på transferpapir som aftryk på en T-shirt.

 4. Inspiration: v13018 Neon tekstilmaling på T-shirt og solskygge

  T-shirten og solskyggen er malet med Neon tekstilmaling. Herpå er håndaftryk lavet med sort tekstilmaling. Tekst og streger er tilføjet med en sort Textile Marker.

 5. Inspiration: v12306 T-shirts med stoftryk

Varer 37-72 af 80

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.