Kreative idéer til børn

Inspiration og kreative aktiviteter til børn

Lad børnene udfolde deres kreative evner med spændende idéer til indendørs og udendørs aktiviteter. Her på siden finder du masser af børnevenlig inspiration med vejledninger. Vi har samlet en række idéer og kreative aktiviteter til børn i alle aldre.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 109-144 af 222

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v13823 Scrapbooking med fotos, designpapir og småpynt på mobile

  Den viste uro/mobile er lavet af formstabile papskiver, dekoreret med fotos, designpapir og småpynt. Skiverne er herefter sammensat med svirvler, så hver skive kan dreje i luftstrømningerne, uafhængig af hinanden.

 2. Inspiration: v13671 Kontrastfuldt billede med ugle

  Karduspapir er malet med blank maling fra A-Color. Efter tørring er en ugle opstreget med hvid oliepastel og uglens baggrund har fået mat A-Color maling. For reliefvirkning er uglen tegnet op påny ved hjælp af opfyldningsflaskes tegnespids.

 3. Inspiration: v13344 Påskeæg af styropor dekoreret med silkepapir og glitter

  Hvert af de viste æg er styroporæg, beklædt med silkepapir, lakeret med limlak og drysset med glitter. Herefter er de monteret med dekorative bånd til ophæng.

 4. Inspiration: v13229 Billede, lavet med akvarelblyant
  Dette kreative projekt styrker børns musikklogskab, ved at børnene lytter til musik, mens de maler og tegner og derved skal lade sig inspirere af musikkens klange, rytme og stemning. Bed for eksempel børnene om at tegne og male den følelse, de oplever, når de lytter til musikken.

Varer 109-144 af 222

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.