Kreative idéer til børn

Inspiration og kreative aktiviteter til børn

Lad børnene udfolde deres kreative evner med spændende idéer til indendørs og udendørs aktiviteter. Her på siden finder du masser af børnevenlig inspiration med vejledninger. Vi har samlet en række idéer og kreative aktiviteter til børn i alle aldre.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

25 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15684 Havets dyr med plastaffald i maven
  Pynt udstansede fisk og andre havdyr med maling og plastik. Klip et hul ved maven, fyld det med plastaffald og hæft sammen. Snak med børnene om, hvordan det symboliserer al den plastik i verdenshavene, hvor fiskene bor. Dette er et oplagt projekt for børn til arbejdet med FNs verdensmål nr. 14: Livet i havet.
 2. Inspiration: v14400 Ophæng af karton, malet med glittermaling
  Den viste mobile af udstanset karton, der består af flere hjerter i samme ophæng, er malet/duppet på begge sider med glitrende A-Color maling. Efter tørring er hjerterne presset ud i 3D, og en kulørt snor er isat.
 3. Inspiration: v14294 Malet maske med elastik
 4. Inspiration: v13280 Flagranke med regnbuepapir og træbogstaver

  Flagranken er lavet af hvide flagvimpler, der er pålimet regnbuepapir og træbogstaver, malet med hvid Color Plus hobbymaling. Herefter er de dekorerede flagvimpler hængt op på neonfarvet knyttesnor i den rækkefølge, ordet kræver.

 5. Inspiration: v11215 Optogsdragt fuglebørn

25 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.