Black Week: Spar op til 80%* på et stort udvalg af hobbyartikler - *KUN så længe lager haves. Gælder kun privatkunder. Find tilbuddene her.

Kreative idéer til børn

Inspiration og kreative aktiviteter til børn

Lad børnene udfolde deres kreative evner med spændende idéer til indendørs og udendørs aktiviteter. Her på siden finder du masser af børnevenlig inspiration med vejledninger. Vi har samlet en række idéer og kreative aktiviteter til børn i alle aldre.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

19 varer

pr. side
Stigende orden
  1. Inspiration: v15684 Havets dyr med plastaffald i maven
    Pynt udstansede fisk og andre havdyr med maling og plastik. Klip et hul ved maven, fyld det med plastaffald og hæft sammen. Snak med børnene om, hvordan det symboliserer al den plastik i verdenshavene, hvor fiskene bor. Dette er et oplagt projekt for børn til arbejdet med FNs verdensmål nr. 14: Livet i havet.
  2. Inspiration: v13875 Fingermaling og pailletter på halvmaske af karton

    Den viste halvmaske af karton er malet med fingermaling. Efter tørring er pailletter placeret efter smag og limet fast med Clear Multi Glue gel.

  3. Inspiration: v12414 Rose i crepepapir
  4. Inspiration: v11246 Papmasker med dyreansigter

    Papmaskerne er malet i forskellige farver med A-Color blank. Hver farve er hældt på påfyldningsflaske, der har den fordel, at spidsen på flaskehalsen kan bruges direkte som maleredskab.

19 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.