MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Kreative idéer til børn

Inspiration og kreative aktiviteter til børn

Lad børnene udfolde deres kreative evner med spændende idéer til indendørs og udendørs aktiviteter. Her på siden finder du masser af børnevenlig inspiration med vejledninger. Vi har samlet en række idéer og kreative aktiviteter til børn i alle aldre.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 73-108 af 811

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15908 Insekthotel dekoreret med elbrænder og malede sten
  Dekorer et insekthotel med motiver brændt med elbrænder. Mal på sten med Plus Color tuscher og lim dem fast med en limpistol som ekstra pynt. Husk at der skal være en voksen til stede ved brug af elbrænder og limpistol.
 2. Inspiration: v15905 Solsikke og marguerit blomster lavet af Silk Clay
  Lav en lille buket blomster af Silk Clay og bonzaitråd. Blomsterbladene laves let ved hjælp af udstiksforme. Stilken laves af bonzaitråd, som dækkes af Silk Clay.
 3. Inspiration: v11658 Vindspil
 4. Inspiration: v15545 Julestjerner af træskiver pyntet med glitterlim
  Lim træskiver i forskellige faconer sammen med limpistol, så de danner en stjerne. Tilføj glitterlim som pynt. Stjernerne er fine som både ophæng og pynt i potter.
 5. Inspiration: v15551 Nisser af trisser
 6. Inspiration: v15549 Engle lavet af kogler
 7. Inspiration: v15555 Juleophæng med glitter
  Mal ophæng af træ med Colortime tusch og tilføj efterfølgende glitter og kunstig sne. Brug Sticky Base som lim, da det klæber uden at klistre på sugende flader. Det kan nemt fastgøres med fingrene.
 8. Inspiration: v15548 Engel med keglekrop

Varer 73-108 af 811

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.