MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Kreative idéer til børn

Inspiration og kreative aktiviteter til børn

Lad børnene udfolde deres kreative evner med spændende idéer til indendørs og udendørs aktiviteter. Her på siden finder du masser af børnevenlig inspiration med vejledninger. Vi har samlet en række idéer og kreative aktiviteter til børn i alle aldre.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 109-144 af 202

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v13351 Påskekylling i nålefilt med metalfødder og sjove øjne

  Hver kylling er lavet af kartet uld, der er nålefiltet på en styroporkugle, monteret med kyllingefødder af metal. Næbbet er klippet i orange filt og med filtenålen filtet på, mens plastøjnene er stukket fast.

 2. Inspiration: v13286 Frankensteins monster og kranium ophæng lavet af hårdfolie og selvlysende vinduesmaling

  Maskerne er lavet af hårdfolie, dekoreret med vinduesmaling - både i sort og med selvlysende effekt. Herefter er der monteret fiskesnøre til ophæng.

 3. Inspiration: v13115 Uro med udstansede og sammensyede hjerter

  Uroen er lavet af udstansede kartonhjerter i flere størrelser. Til dette er et lag-på-lag stansejern brugt. Herefter er hjerterne syet sammen sætvis på maskine med et ophold mellem hvert sæt på sytråden, hvorpå der til sidst er sat halvperler.

 4. Inspiration: v11674 Glastryk
 5. Inspiration: v12792 Pompon ophæng
 6. Inspiration: v12739 Flagermus lavet af styropor beklædt med Foam Clay
  Den viste flagermus i snor er et rundt og fladt styroporemne, der er beklædt med Foam Clay. Vinger er efter skabelon klippet i mosgummi og sat fast sammen med ben af chenille.
 7. Inspiration: v12427 Malerplade med tryk

Varer 109-144 af 202

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.