MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Kreative idéer til børn

Inspiration og kreative aktiviteter til børn

Lad børnene udfolde deres kreative evner med spændende idéer til indendørs og udendørs aktiviteter. Her på siden finder du masser af børnevenlig inspiration med vejledninger. Vi har samlet en række idéer og kreative aktiviteter til børn i alle aldre.

Varer 37-72 af 178

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15157 Engel med Foam Clay glitter og Silk Clay
  Englekroppen er en klokke af terrakotta beklædt med Foam Clay glitter og tilføjet rhinsten. En styroporkugle er beklædt med Silk Clay og tilføjet øjne, næse osv. Vinger og glorie er formet af chenille.
 2. Inspiration: v15160 Magnetfigur af Silk Clay
 3. Inspiration: v14880 Figurer af styropor med Foam Clay og Silk Clay
  Alfebørn er lavet af Foam Clay og Silk Clay modelleret omkring styroporemner og tilføjet pynt af chenille, vinger, pailletter og blomster.
 4. Inspiration: v14750 Eksotisk fugl af styropor, bonzaitråd og Silk Clay
  Den viste fugl er lavet af styroporæg i to størrelser, der er sat sammen af bonzaitråd. Herefter er skelettet beklædt efter fri fantasi med Silk Clay i flere farver. Detaljer på vingerne er lavet med Silk Clay Creamy.
 5. Inspiration: v14568 Abstrakt figur af styropor med pulp
  Den viste figur er kegler og ufoer af styropor, der er sat sammen med trådstænger og beklædt med pulp. Efter tørring er figuren malet med A-Color akrylmaling.

Varer 37-72 af 178

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.