MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Kreative idéer til børn

Inspiration og kreative aktiviteter til børn

Lad børnene udfolde deres kreative evner med spændende idéer til indendørs og udendørs aktiviteter. Her på siden finder du masser af børnevenlig inspiration med vejledninger. Vi har samlet en række idéer og kreative aktiviteter til børn i alle aldre.

Varer 1-36 af 38

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16178 Kager af æsker
  Lav din egne dekorative kager af runde papæsker. Mal med hobbymaling og pynt glasur, lys og bær af Foam Clay og Silk Clay. Lav mange forskellige slags kager fx lagkager eller cupcakes, der er perfekte i de smås legekøkken.
 2. Inspiration: v15155 Polardyr af Foam Clay
 3. Inspiration: v14892 Får af pompon, chenille og Silk Clay
  Med pomponværktøj og garn er pomponer lavet til fårets krop og tilføjet ben af chenille. Hovedet er modelleret af Silk Clay og limet på.
 4. Inspiration: v14564 Engle af chenille med Silk Clay og rørperler
  De viste engle er lavet af skeletter i chenille med rørperler, der også er brugt til glorier. Torsoer, hoveder, hænder, fødder og detaljer er formet af Silk Clay. Vinger af metaltråd og fint net er stukket fast.
 5. Inspiration: v13673 Nisse lavet af Silk Clay

  Julenissen, rensdyret og skovtrolden er formet af modelleringsmassen, Silk Clay. Chenille er brugt til hår og gevir, mens trådstænger er brugt ben.

 6. Inspiration: v12449 Nisser af vatkugler
 7. Inspiration: v10590 Dukker til dukketeater

Varer 1-36 af 38

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.