Kreative idéer til børn

Inspiration og kreative aktiviteter til børn

Lad børnene udfolde deres kreative evner med spændende idéer til indendørs og udendørs aktiviteter. Her på siden finder du masser af børnevenlig inspiration med vejledninger. Vi har samlet en række idéer og kreative aktiviteter til børn i alle aldre.

33 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15926 Larve af æggebakke
  Lav søde larver af æggebakker med maling, rulleøjne, pomponer, chenille m.m. Alle delene er limet på med Sticky Base, så børnene ikke skal bruge en varm limpistol.
 2. Inspiration: v15345 Påskeguirlande af rørperler med påskeharer, påskeæg, blomster og påskekylling
  Lav en fin påskeguirlande med 4 forskellige figurer af rørperler: påskekylling, påskehare, påskeæg og blomster. Alle figurerne er lavet af en blanding af glitter, perlemor og standard farvede rørperler. Blomsterne og påskeharerne er pyntet med pålimede pomponer.
 3. Inspiration: v14081 Påskelam af nålefiltet uld, Silk Clay og rulleøjne

  De tre får er styropor-ufoer i flere størrelser, malet brune sammen med afkortede blomsterpinde til ben. Uld er nålefiltet på den største ufo, hvori ben er faststukket. Mindre ufoer som hoved og ører er limet fast, foruden øjne. Mule er tegnet på.

 4. Inspiration: v13378 Nisser af Silk Clay og chenille med kjoler af filt

  De tre nisser er formet af chenille med hoveder af Silk Clay, hvori rulleøjne er trykket fast. Kjoler og huer er klippet i filt, der er fastgjort med lim. Øverst er en guldsnor fastlimet til ophæng.

 5. Inspiration: v12030 Glade nissebamser
 6. Inspiration: v11364 Kumihimo armbånd

33 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.