MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Kreative idéer til børn

Inspiration og kreative aktiviteter til børn

Lad børnene udfolde deres kreative evner med spændende idéer til indendørs og udendørs aktiviteter. Her på siden finder du masser af børnevenlig inspiration med vejledninger. Vi har samlet en række idéer og kreative aktiviteter til børn i alle aldre.

Varer 145-180 af 232

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14172 Bevægelige figurer af mekaniske dele med Silk Clay

  De viste figurer er hver lavet af Silk Clay, modelleret om en mekanisk del, der gør det muligt at få figuren i bevægelse. Tre figurer har følehorn er chenille, to er monteret med bamseøjne af plast.

 2. Inspiration: v14057 Tekstildekoration på mulepose og skopose

  Hver af de viste poser - fx til sko eller gymnastiktøj - er malet med Textile Solid. Efter tørring er tekstiltusch brugt til at tegne detaljer på fri hånd og ord efter bogstaver i skabelon.

 3. Inspiration: v13670 Træramme beklædt og pyntet med Foam Clay og rhinsten

  Rammen af træ er beklædt på alle fire sider med Foam Clay. Herefter er blomster lavet af fladt rullet Foam Clay, der er klippet ud og fastgjort på rammen med rhinsten i midten som støvdragere.

 4. Inspiration: v13093 Firkantede fyrfadsstager med maling og grafik

  De firkantede fyrfadsstager er malet med Plus Color Hobbymaling og grafisk dekoreret med sort tusch (Glas- og porcelænskontur).

 5. Inspiration: v13035 Pung med prikker i 3D
 6. Inspiration: v13015 Sten og Silk Clay
 7. Inspiration: v12890 Fantasifigur i Silk Clay

Varer 145-180 af 232

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.