MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Kreative idéer til børn

Inspiration og kreative aktiviteter til børn

Lad børnene udfolde deres kreative evner med spændende idéer til indendørs og udendørs aktiviteter. Her på siden finder du masser af børnevenlig inspiration med vejledninger. Vi har samlet en række idéer og kreative aktiviteter til børn i alle aldre.

Varer 1-36 af 55

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16127 Spil krea-bingo med hele familien
  Spil med hele familien ved at få pladen fuld og lave din egen figur. Print en krea-bingoplade til hver deltager og udvælg en opråber. Hav toiletruller og andre paprør klar til spillet, hvor der skabes sjove, kreative figurer med farverige hobbymaterialer.
 2. Inspiration: v15822 Racerbiler af paprør
 3. Inspiration: v15264 Ufo af styropor pyntet med Foam Clay, Pearl Clay og deko-kugle
  En flad ufo af styropor er beklædt med Foam Clay. En halv deko-kugle er brugt som cockpit. Alien pilot og ekstra pynt er lavet med Pearl Clay.
 4. Inspiration: v14881 Alfer modelleret af Silk Clay og Foam Clay
  Alfer med kroppe af styroporhjerter beklædt med Foam Clay, er tilføjet hoveder, fødder og hænder af Silk Clay. Arme er chenille - alt er samlet uden brug af lim.
 5. Inspiration: v14683 Hest forvandlet som enhjørning
  Den viste hest er et 3D puslespil i træ, der er samlet, malet hvid og drysset med glimmer. Herefter er hesten dekoreret med manke, hale og horn modelleret i Foam Clay, der er trykket fast.

Varer 1-36 af 55

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.