FRI FRAGT: Brug koden 867448 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.
Kreative idéer til børn

Kreativ ferie med børn

Kreative aktiviteter til ferien med børnene

Sommer er lig med sommerferie og ekstra tid til at fordybe sig i kreative aktiviteter. Her kan du finde inspiration til en kreativ ferie med børn med idéer, som er nemme at tage med på farten – fx i flyet, bilen eller på stranden.

Vi har et stort udvalg af kreative ferieaktiviteter til både indendørs og udendørs, i solskin eller hvis den danske sommer melder regn. Få inspiration til en hyggelig sommerferie med masse af kvalitetstid med dine børn.

Find inspiration herunder og køb hobbyartikler til ferien her på hjemmesiden.

Varer 73-108 af 251

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14761 Glasplade på fod malet og dekoreret med print, tekst og grafik
  De viste glasplader på fod er begge dekoreret fra bagsiden med et print, der er limet fast og herefter malet med A-Color Glass. På forsiden er tekst og grafik lavet med en tusch til glas og porcelæn, og hver plade er til slut sat på fod.
 2. Inspiration: v14344 Sparebøsse af terrakotta malet med A-Color Glas maling
  Den viste sparebøsse af terrakotta er malet med A-Color Glass maling og efter tørring dekoreret med dækkende glas- og porcelænstusch.
 3. Inspiration: v14720 Drømmefanger af ring med garn, vokset bomuldssnor og fjerpynt
  Den viste drømmefanger er en metalring, der er beviklet med bomuldsgarn hele vejen rundt. Garnet er desuden brugt til ophængssnor med perle og til tre vedhæng nederst. Hvert pyntet med hhv. en perle og en fjer. Til 'vævning' indeni ringen er vokset bomuldssnor brugt.
 4. Inspiration: v14650 Vægdekoration med malede kampredskaber
  Den viste dolk, pistol og økse af træ er malet med Plus Color hobbymaling, og de udskårne detaljer i træet er streget op med Uni Posca tusch. Efter tørring er kampredskaberne limet fast på et malet panel.
 5. Inspiration: v14648 Malede fisk af træ
 6. Inspiration: v14642 Malet æske med mosaik

Varer 73-108 af 251

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.