Kreative idéer til børn

Klippe klistre skabeloner

Idéer og skabeloner til klippe og klistre aktiviteter

Mange børn og voksne elsker at være kreative med papir, og sidde og klippe og klistre. Vi har samlet en række gode skabeloner, som du kan bruge når I skal være kreative. Her finder du bl.a. skabeloner til pynt til påske, jul, fastelavn og halloween. Se de mange idéer herunder, og klik ind på den enkelte, for at finde en vejledning og skabelon til idéen.

Klippe klistre skabeloner
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
3-5 hverdages levering
3-5 hverdages levering

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 37-72 af 116

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14938 Kat, nisse, får, påskehare og påskekylling af mosgummi med pompon mave
  Figurer er klippet efter skabelon med ”hul i maven”, som fyldes med en pompon, lavet af garn med pomponværktøj. Skabelonen kan printes som PDF -fil herunder.
 2. Inspiration: v14771 Dør til Halloween pyntet med stort selvlysende skelet og flagermus
  Det store skelet, der hænger på døren, lyser i mørke, når lyset slukkes. I hænderne har skelettet et skilt, der er skrevet på udklippet karton. Derudover er døren dekoreret med flagermus af mosgummi og med tekst af karton. Disse dele er lavet efter printvenlig skabelon (findes særskilt til denne idé) og fastgjort på døren ved hjælp af dobbeltklæbende 3D tape.
 3. Inspiration: v14728 Dobbeltkort dekoreret med udskæring og designpapir
  De viste kort er dekoreret i samme stil på forsiden. Det ene med udskæring af to kaktusser efter skabelon og et stykke designpapir, der er fastgjort på indersiden. Kaktusserne er desuden pyntet med selvklæbende rhinsten. Det andet kort med et fastgjort stykke designpapir, der er skåret til efter skabelon. Begge kort er yderligere pyntet med udklip fra designpapiret (dels tekst, dels både tekst og et motiv).
 4. Inspiration: v14677 Engel af velourpapir
 5. Inspiration: v14550 Æg i mønstret karton
 6. Inspiration: v14278 Påskekort med påskehare af karton som pynt

  Kortene er lavet med nogle af materialerne fra vores store klippepakke til påske. - Her kort af mønstret karton med pynt af karton i andre mønstre i form af bl.a. pakkens påskemotiver, der er klippet ud og limet fast.

Varer 37-72 af 116

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.