Klippe klistre skabeloner

Påske skabelonideer

Skabeloner til påskepynt

Vi har samlet en række skabeloner og kreative idéer til dig, der gerne vil lave hjemmelavet pynt til påske. Herunder finder du påskeskabeloner til både kaniner, påskeæg og påskekyllinger. Klik ind på den enkelte idé for at finde inspiration, skabelon og vejledning til at være kreativ til påske.

27 varer

pr. side
Stigende orden
  1. Inspiration: v15323 Gækkebrev med påskeharer og blomster
    Klip flotte gækkebreve med detaljerede mønstre af påskeharer og blomster. Du kan klippe ud fra gækkebrev skabelonerne, du finder her på siden eller lave dine egne flotte designs.
  2. Inspiration: v14550 Æg i mønstret karton
  3. Inspiration: v14279 Ranke med påskeharer af karton

    De viste ranker er lavet med nogle af materialerne fra vores store klippepakke til påske. Her påskeharer af mønstret karton, der er klippet efter pakkens inkluderede mønsterark og trukket på snore - også fra pakken.

  4. Inspiration: v13423 3D påskeæg af neonkarton

    Ægget er klippet efter skabelon i seks lag neonfarvet karton. Herefter er de seks æg lagt sammen til et, hæftet lodret fra midten og monteret på ophængssnor.

27 varer

pr. side
Stigende orden

Find materialer til klippe klistre påskeskabeloner for børn

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave flotte og kreative påskefigurer og påskepynt i karton og papir. Du finder bl.a. papir og karton, metal- og glitterpapir, silkepapir, glanspapir, papir med mønster, mosgummi, sakse, limstifter og meget mere.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.