Kreative idéer til børn

Karton og papir aktiviteter for børn

Kreative aktiviteter med karton og papir

Karton og papir kan bruges til næsten alt. Kun fantasien sætter grænser, og kreative aktiviteter med karton og papir er altid et hit hos børn. 

Vi har samlet en række idéer og inspiration til, hvad I kan lave med papir og karton. De idéer, du finder her på siden, har skabeloner og vejledninger, så alle kan være med.

Varer 109-144 af 234

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v13721 Cupcake af kulørt harmonikapapir

  Den lille cupcake med cocktailbær er lavet efter mønster i 4 dele af kulørt harmonikapapir, der er samlet med hhv. dobbeltklæbende tape og Clear Multi Glue Gel.

 2. Inspiration: v13452 Neonfarvet blomst af karton lavet efter omrids af hænder

  Blomsten i 3D af neonfarvet karton er lavet efter omridset på en hånd. Hånden er tegnet 4 gange på karton i forskellige farver og klippet ud. Herefter er udklippene hæftet lodret sammen i midten og monteret med grønne blade på snor.

 3. Inspiration: v13343 Krans af påskeæg klippet i karton

  Æggene er klippet efter skabelon i Forårskarton. Herefter er de monteret størrelses- og lagvis med lim og samlet i en krans. Slutteligt er snor, pyntet med træperler, isat til ophæng.

 4. Inspiration: v13237 Luftballon af bølgepap og regnbuepapir

  Luftballonens ballondug er klippet i regnbuepapir, mens ballonkurven er klippet i bølgepap. Herefter er delene forbundet med neonfarvet knyttesnor og teksten skrevet med en kalligrafitusch.

Varer 109-144 af 234

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.