MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.
Kreative idéer til børn

Karton og papir aktiviteter for børn

Kreative aktiviteter med karton og papir

Karton og papir kan bruges til næsten alt. Kun fantasien sætter grænser, og kreative aktiviteter med karton og papir er altid et hit hos børn. 

Vi har samlet en række idéer og inspiration til, hvad I kan lave med papir og karton. De idéer, du finder her på siden, har skabeloner og vejledninger, så alle kan være med.

Varer 73-108 af 234

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14380 Påskehare af papmaché beklædt med decoupagepapir
  Den viste hare af papmache er grundet med hvid hobbymaling og efter tørring beklædt med decoupagepapir. Detaljer er tegnet med 3D Liner.
 2. Inspiration: v14094 Politiskilt for sjov
 3. Inspiration: v14051 Sort malerlærred med hånd i silhuet af mønstret Masking Tape

  Omridset af en hånd er tegnet med en Poster Hobby Marker på det sorte malerlærred. Herefter er hånden malet med Plus Color hobbymaling, tørret, dekoreret med Masking Tape i mindre stykker og lakeret.

 4. Inspiration: v13996 Papdyr med decoupage
 5. Inspiration: v13957 Flagranke af designpapir
 6. Inspiration: v13904 Juletræer af stjernestrimler med stammer af rørperler fra Nabbi

  Juletræerne er lavet af stjernestrimler, der i zig-zag er stukket fast sammen med rørperler på en snor. Øverst på hvert træ er 2 kartonstjerner limet fast - en på hver side af snoren.

 7. Inspiration: v13867 Uro af papskiver dekoreret med julemotiver

  Den viste uro/mobile er lavet af formstabile papskiver i tre størrelser, dekoreret med tuschtegning og glanspapir. Alle er herefter sammensat med svirvler, så hver skive kan dreje i luftstrømningerne, uafhængig af hinanden.

Varer 73-108 af 234

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.