Klippe klistre skabeloner

Halloween skabelonideer

Vi har samlet en række skabeloner og kreative idéer til dig, der gerne vil lave hjemmelavet pynt til Halloween. Herunder finder du Halloweenskabeloner til både Halloweenpynt og udklædning. Klik ind på den enkelte idé for at finde inspiration, skabelon og vejledning til at være kreativ til Halloween.

13 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Spøgelse nøglering som vedhæng til fx skoletasken
  Udsolgt
  Inspiration: v15142
  Spøgelse nøglering som vedhæng til fx skoletasken
  Lav selv et vedhæng til skoletasken med en nøglering, hvori der fastgøres et lille spøgelse. Klip spøgelset ud af strygerefleks og stryg figuren fast på hobbyfilt. Monter en nøglering med kæde, og sæt på tasken.
 2. Spøgelser af refleksfolie
  Udsolgt
  Inspiration: v13292
  Spøgelser af refleksfolie

  Spøgelserne er lavet af refleksfolie, fastgjort med selvklæbende folie på hårdfolie. Herefter er der lavet et hul i toppen og spøgelserne er monteret i en bomuldssnor med karabinhage til ophæng på f.eks. tasker.

13 varer

pr. side
Stigende orden

Find materialer til klippe klistre halloween-skabeloner for børn

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave flotte og kreative halloween-figurer og halloween-pynt i karton og papir. Du finder bl.a. papir og karton, metal- og glitterpapir, silkepapir, glanspapir, papir med mønster, mosgummi, sakse, limstifter og meget mere.

Få inspiration til mere halloween pynt

Er du på udkig efter andre kreative idéer til halloween? Så tag et kig på vores idéer til halloweenpynt, halloween kostumer og udklædning, halloween ansigtssminke- og makeup og halloween perleplader for børn.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.