Julemand og rensdyr lavet af genbrugte paprør

#v15554

Lav figurer af genbrugs toiletruller af pap. Beklæd dem med filt og pynt, der limes fast med Sticky Base. Til idéerne her kan mindre børn også være med.

Vælg produkter til idéen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Total pris
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Print skabelonen ud, der findes som en særskilt PDF her på siden. Størrelserne afhænger af paprørets størrelse, så der skal evt. rettes lidt til. Lav julemanden ved at klippe filt efter den store firkantede skabelon. Brug den store cirkel til ansigt og de to mindre cirkler til øjne. Lav skæg med hjerteskabelonen og den aflange firkant er til bæltet.
Guide step %d
2   Det hele limes fast med den klæbrige gel Sticky Base, som påføres med fingrene. Sørg for at placere paprøret i den ene ende af filten som vist på billedet, så der er nok filt til at lave huen.
Guide step %d
3   Bind en knude i toppen med bomuldssnor, så huen rynker lidt. Lim de udklippede filtstykker på figuren med Sticky Base. Lim pomponer fast på huens spids og som julemandens næse. Lav bæltespændet med en guld chenille, og fastgør en hvid chenille på huens kant. Lad tørre.
Guide step %d
4   Find selv på varianter, fx små nisser eller rensdyr. Lav en nisse ved at klippe en lille firkant i filt efter skabelonen. Brug den som krop og brug den kvarte cirkel som nissehue. Vælg en passende størrelse cirkel til hovedet. Lim på med Sticky Base og lad det tørre. Lim til sidst pynt på som små detaljer.
Guide step %d
5   Lav et rensdyr ved at klippe en lille firkant filt til kroppen. Lim på med Sticky Base.
Guide step %d
6   Fold toppen ind i begge sider.
Guide step %d
7   Lav gevir af chenille og stik det ind i hver side af toppen som vist på billedet. Lim derefter filten fast i folden med Sticky Base.
Guide step %d
8   Lav evt. en nissehue til rensdyret efter skabelonen. Fastgør selvklæbende rulleøjne. Lim nissehue og en pompon til snude fast med Sticky Base. Bind en snor med en bjælde om maven.
Guide step %d
Skabelon   -
Vedhæftet fil:  Download
Allerede tilmeldt? Download skabelonen
Gå også på opdagelse i:
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.