Kreativ jul

Julekort

Er du typen der skriver julekort til familie og venner? Så tag et kig her. Vi har samlet et stort udvalg af idéer til flotte hjemmelavede julekort. Her kan du finde inspiration til både udseende, farver og materialer, som du kan bruge til DIY julekort. Klik ind på det enkelte julekort, for at få en trin-for-trin vejledning til at lave kortet selv.

Varer 1-36 af 45

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15807 Kort dekoreret med glitterlim og pailletter
  Dekorer et kort med glitterlim og dråbeformede pailletter, der limes på i et mønster, som danner et snefnug.
 2. Inspiration: v15735 Julekort med stempeltryk
 3. Inspiration: v14687 Glitrende kort med manillamærke i dekorativ papirclips med stjerne
  Det viste kort med glitter på ydersiden er pyntet med et manillamærke, hvori et motiv er udstanset. Manillamærket er fastgjort i forgyldt metalklemme med glitrende stjerne og herefter bundet fast med guldtråd igennem to små huller, der er lavet i kortet.
 4. Inspiration: v14268 Til-og-fra-kort af manillamærke, klemme og masking tape

  Hvert af de viste manillamærker er pyntet med en frise af Masking Tape med glitter. Den viste tøjklemme er på for- og bagsiden også pyntet med Masking Tape, klippet til.

 5. Inspiration: v13487 Julekort med gavemærke og pynt fra Vivi Gade

  Det dobbelte kort er dekoreret med et gavemærke, pyntet med et selvklæbende hjerte af træ og isat sløjfe af naturhamp. Derudover er masking tape og selvklæbende halvperler også monteret. Alt fra Vivi Gade's rød/hvide designserie, Copenhagen.

Varer 1-36 af 45

Side
pr. side
Stigende orden

Personlige julekort og hjemmelavede julehilsner

Du kan lave dine egne personlige julekort selv. Det er både hyggeligt at lave sin egne kreative julekort, og er noget som hele fin familie kan samles om. Krea-tid med ungerne er kvalitetstid. Og de fleste børn vil elske, at klippe og klistre og lave et specielt julekort til bedstemor og bedstefar.

Når I går i gang med julekortfremstillingen, flyver tiden afsted, mens I hygger jer med at se, hvad de forskellige hobbymaterialer ogiver af muligheder. Det er da også derfor, at det er favorit hos mange, at lave deres egne julekort.

Den personlige og hjemmelavede julehilsen, giver også lige et ekstra strejf af glæde hos modtageren.

Lav selv julekort med karton og papir

Her på siden har vi samlet en række idéer, som du kan bruge som inspiration til dine egne hjemmelavede julekort. Klik ind på den enkelte idé for at finde og downloade skabeloner, hvis du vil lave det samme julekort som i idéen. Du kan også bare lade dig inspirere af processen og teknikkerne, og så sætte dit helt eget præg på julekortene.

Med karton og papir, kan du klippe og pynte julekortene lige som du vil. Du kan lave bl.a. stjerner, julehjerter, nisser, juletræer og meget mere. Læg en plan, eller lad saksen føre dig, og skab flotte og dekorative mønstre og figurer.

Du kan også bruge designpapir og glimmerpapir, til at skabe flotte visuelle effekter. Her på shoppen finder du alt i julepapir, julekarton og mønsterpapir der passer til juletiden.

Julekort med foto af børn

En af de nyere måder at lave julekort, er at få printet julekortet hos en online forhandler. Vil du lave et personligt julekort med dine børn på, kan du dog sagtens lave det selv.

Print eller få fremkaldt et billede af børnene, og klip det til, så det passer på dine hjemmelavede julekort. Her kan du lave en flot ramme af papir, eller bruge en passepartoutramme som base for dit julekort. Eller hvad med at tegne eller klippe et par nisser ud, og sæt dine børns hoveder på? Kun fantasien sætter grænser, hvis du vil lave dine egne julekort med børnebilleder på.

Materialer til hjemmelavede julekort

Her hos Creativ Company kan du finde alt det du skal bruge, til at lave flotte og kreative julekort. Du kan bruge vores neutrale kort og kuverter, som base for dine julekort. Vi har også alverdens former for papir og karton, som du kan bruge til lave figurer og mønstre. Her finder du bl.a.: decoupagepapir, glanspapir, harmonikapapir og glitterpapir.

Vi har også alt inden for glitter, stickers og glansbilleder, rhinsten og stickers til at sætte på julekortene.

Under hobbyværktøj finder du bl.a. mønstersakse der klipper zigzag, limstifter, stansejern og dobbeltklæbende tape. Så er du godt dækket ind, når du skal lave dine DIY julekort.

FAQ om julekort

Hvorfor julekort?
Et julekort er en personlig og hyggelig måde, at ønske glædelig jul til familie og venner. Det varmer hos modtageren og kan sprede juleglæde. Og ikke mindst signalere at man tænker på dem, her i den søde juletid.

Hvor kan jeg købe julekort?
Her hos Creativ Company har vi et stort udvalg af kort og kuverter til julekort. Du kan derefter sekv dekorere dine julekort med mønstre, papir, figurer, glimmer og meget mere.

Hvordan laver jeg et julekort?
Det nemmeste er at bruge et ensfarvet kort, og så dekorere julekortet med det tema, eller de figurer og mønstre, som du synes passer på kortet. Det er kun fantatsien der sætter grænser. Vil du have inspiration til design af julekort, kan du se på vores inspirationsidéer her på siden.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.