Kreativ jul

Julegaver, adventsgaver og gaveindpakning

Ved du altid hvad, du skal give andre i julegave? Her har vi samlet inspiration til gaver til kreative børn og voksne og DIY gaver, som du selv kan lave - og selvfølgelig inspiration til personlig og kreativ gaveindpakning, der slår benene væk under modtageren. Derudover er der idéer til adventsgaver og kalendergaver.

Julegaver, adventsgaver og gaveindpakning
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Levering er 3-5 hverdage
Levering er 3-5 hverdage

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 181-216 af 271

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Foam Clay®
  neon grøn, 35 g/ 1 ds.
  15,50 DKK
  Selvhærdende modelleringsmateriale med små flamingokugler. Er ideel til beklædning/modellering omkring div. emner. Leveres i praktiske, lufttætte dåser, som bør anvendes til opbevaring. Hold altid låget på
 2. Yoyo
  H: 3 cm, diam. 5,0 cm, 1 stk.
  15,50 DKK
  Yoyo i træ med kant/krans, så centrum let kan dekoreres
 3. Krea-mix
  Natur, 1 pk.
  52,95 DKK
  Indhold: Sticky Base, papirkonfetti, papirsnor, bølgepap, naturpapir i ark, træmosaik, wire med papir, små og store ispinde i træ..

  Basissortiment med et mix af forskellige, tematiserede, kreative materialer, som opfordrer til fri fantasi og kreativitet. Oplagt som supplement i kombination med andre basismaterialer og -emner. Kreativ inspiration samt skabeloner medfølger på emballagen.

  Du kan anvende posens indhold på mange forskellige måder. Brug fx materialerne til fri leg og fantasi, hvor du laver figurer eller pynter forskellige emner, som genbrugsemballage, toiletruller, mælkekartoner og lign. med pomponer, chenille og nogle af de andre sjove hobbyartikler, du finder i dette sæt. Eller du kan anvende de forskellige skabeloner, der findes inden i emballagen og bruge sættet som et klippe-klistre-sæt. Kort sagt et rigtig godt sortiment med mange anvendelige basismaterialer til kreative udfoldelser. Pakken indeholder også Sticky Base, som er en multilim og modelleringsgel i et. Brugt som lim kan Sticky Base smøres på med fingrene på alle sugende og matte overflader såsom pap, karton, træ, pomponer, chenille og lign..

  Ud over de medfølgende materialer i den kreative kasse er det en god ide, hvis du har en saks til rådighed..

  inkl. inspiration,inkl. mønsterark
 4. Strikkelise
  H: 10,5 cm, diam. 23 mm, 1 stk.
  32,95 DKK
  Strikkelise i ubehandlet træ med små metalbøjler på toppen

Varer 181-216 af 271

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.