Indpakning af julegaver

Indpakning af julegaver

Har du lyst til at give andre en gave, hvor indpakningen kan være med til at gøre dem varme om hjertet? Vi vil gerne hjælpe dig til de fineste, mest personlige og kreative gaver. Derfor har vi lavet denne side med masser af idéer og de mest oplagte varer.

1) Udvalgte idéer

2) Uundværlige produkter

3) Flere materialer

4) Alle idéerne


2. 

Uundværlige varer

 

4. 

Alle idéer

 
/40 /80 /120
/40 /80 /120

5. 

Find også inspiration til

 

Derfor skal du pakke dine julegaver kreativt ind

Forestil dig den her reaktion:
”Jeg kan næsten ikke nænne at pakke den her gave ud”
Hvis du er det mindste i tvivl om, hvorfor det er en god idé at gøre noget særligt ud af gaveindpakningen, så skal du kun tænke på den glæde, det giver andre at modtage en virkelig smuk gave.
Og så skal vi heller ikke glemme, at det er virkelig sjovt og hyggeligt at lave personligt indpakkede julegaver.

Sådan kommer du i gang med kreativ julegaveindpakning

Hvad skal der til for at komme i gang med kreativ julegaveindpakning?
Alt det man har brug for til at pakke julegaver ind med, kan du finde hos CChobby. Vi går nemlig meget op i fin gaveindpakning - også til jul.
Derfor har vi lagt stor vægt på at have et stort udvalg af gavepapir, gaveposer, stickers og småpynt, bånd og gavemærker tilsat julestemning.
Alt sammen er det noget, man har brug for når man skal pakke julegaverne smukt ind.
Med det store udvalg kan du selv afgøre, om dine kreative indpakninger skal have et eksklusivt, romantisk, rustikt, råt eller traditionelt udtryk. Derfor kan du også vise, at du virkelig kender modtageren.

Idéer til kreativ julegaveindpakning

Vil du kende hemmeligheden bag smukt indpakkede julegaver?
Folk har fået inspiration til, hvordan de skal gøre. For det er meget få mennesker, der kan trække en god idé ud af luften uden at have idéer fra andre at bygge videre på. 
Vi har idéer til, hvordan du kan komme i gang med at pakke dine julegaver smukt ind. Disse idéer kan du vælge at følge trin-for-trin via vejledningerne, som du finder til hver eneste idé, eller du kan lade dig inspirere af teknikkerne og lave dem om til dine helt egne versioner. Prøv eksempelvis vores udvalg af gaveindpakning med nøddeknækkeren for et fantastisk eventyr tema der vil tryllebinde modtagerne.

Derfor kan alle kan være med.
Vi ønsker dig god fornøjelse med din kreative julegaveindpakning.