Hjemmelavede julegaver fra børn

Hjemmelavede julegaver fra børn

De bedste gaver er hjemmelavede julegaver.
Når dit barn skal give en julegave til fx bedsteforældre, er det en sjov, sød og lærerig oplevelse for barnet at lave gaven selv. Hvorfor ikke bruge det til at skabe en hyggelig stund, hvor I hjælper hinanden med at lave personlige gaver?
For at hjælpe jer i gang har vi samlet idéer til hjemmelavede julegaver.


2. 

Alle idéer

 
/40 /80 /120
 1. 1
 2. ...
 3. 3
 4. 4
 5. 5
/40 /80 /120
 1. 1
 2. ...
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hjemmelavede julegaver for alle børn

Alle børn - store som små - kan have det sjovt med at lave hjemmelavede julegaver. Der er gaver, som helt små børn kan lykkedes med at lave, og man bliver heller aldrig for stor til at lave en hjemmelavet julegave.
Langt størstedelen af vores idéer til DIY julegaver for børn kan let gøres nemmere eller sværere, så de er tilpasset barnets niveau. For det vigtigste er, at barnet får en god oplevelse og får lyst til at lave endnu flere kreative ting.

Idéer til lav selv julegaver

De klassiske hjemmelavede julegaver, som en malet kop eller en nøglering, er stadig populære. De mest populære forslag til hjemmelavede julegaver er små projekter, som ikke kræver lang tids forberedelse eller flere dages arbejde, for så mister børnene måske gejsten og bliver ikke færdig.
Gå på opdagelse i idéerne her på siden og find masser af forslag til hjemmelavede julegaver for børn.

3 forslag til hjemmelavede julegaver til bedsteforældre

Bedsteforældre især sætter stor pris på en hjemmelavet julegave, som de kan have til at stå fremme eller bruge - gerne hele året rundt.
Til inspiration fremhæver vi tre idéer som bedsteforældre sikkert vil sætte stor pris på:

 • En kalender med en tegning til hver af årets måneder
 • En kop med fx omridset af barnets hånd eller et portræt
 • En fint pyntet billederamme med et billede af barnet

Kig selv idéerne igennem og brug enten vores idéer med guides og nemt overblik over nødvendige produkter. Eller brug forslagene til at skabe jeres egne idéer til hjemmelavede julegaver.