Julegaver, adventsgaver og gaveindpakning

Adventsgaver og kalendergaver

På denne side finder du et stort udvalg af gaveforslag, du kan give til dine børn eller børnebørn i adventsgaver og kalendergaver. De håndplukkede materialer er perfekte at give til kreative børn, eller til børn, du har lyst til at gøre interesserede i kreativitet. Her er noget for enhver smag og ethvert budget.

Adventsgaver og kalendergaver
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Levering er 3-5 hverdage
Levering er 3-5 hverdage

Varer 145-180 af 248

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Stickers
  pirater, 15x16,5 cm, 1 ark
  10,50 DKK
  Pift nemt og hurtigt dine kreative projekter og alle andre ting op med disse selvklæbende klistermærker. Klistermærkerne har motiver af tynd og let transparent plastfolie med de flotteste detaljer i sølvfolie og glitterlak..

  Klistermærker er verdens nemmeste pynt til en overkommelig pris. Brug dem på kort, på forsiden af bøger, mapper og alt det, der lige skal have en lille, fin detalje
 2. Foam Clay®
  neon pink, 35 g/ 1 ds.
  15,50 DKK
  Selvhærdende modelleringsmateriale med små flamingokugler. Er ideel til beklædning/modellering omkring div. emner. Leveres i praktiske, lufttætte dåser, som bør anvendes til opbevaring. Hold altid låget på
 3. Silk Clay®
  orange, 40 g/ 1 ds.
  20,95 DKK
  Smidig, blød og selvhærdende modelleringsmasse, hvorfra de vilde, kreative idéer kan tage form. Leveres i praktiske, lufttætte dåser, som bør anvendes til opbevaring. Hold altid låget på.

  Silk Clay indbyder til kreativ leg. Både store og små får vakt deres indre skaberglæde, når de får denne særlige modelleringsmasse mellem hænderne. Dets bløde og skumagtige konsistens er som taget ud fra de vildeste modelleringsdrømme. Form løs med din frie fantasi, for leret er lækkert at have i hænderne og fleksibelt at arbejde med. Dermed er der ingen grænser for din kreative udfoldelse, når bøtten med Silk Clay står klar på bordet. Er du ordensmenneske kan du slappe helt af og kaste dig ud i denne nye del af hobbyuniverset, for modelleringsmassen hverken sviner eller smitter af. Prøv endda at ælte flere farver sammen og skab din helt egen farvespil af Silk Clay. Modelleringsmassen har en lang levetid, hvis du husker at opbevare det i den lufttætte beholder med låget på.

  Du har aldrig været så fristet til at drage ud på et formgivningseventyr. Du får lyst til at samle både børn og voksne omkring bordet til en omgang kreativ kvalitetstid. Mens alle sidder fordybet med deres egen modelleringsmasse, begynder små, humoristiske figurer så småt at tage form. Inden længe er bordet fyldt med opfindsomme kreationer, der formet ud fra den frie fantasi. Børnene har fået styrket de taktile sanser og deres kreative udfoldelse, mens de voksne har dyrket fordybelsen og roen, der kommer, når der skabes med hænderne. Dermed sætter Silk Clay gang i meget mere end kreativitet – også på tværs af alder
 4. Penalhus
  L: 20 cm, diam. 6 cm, 300 g, lys natur, 1 stk.
  20,95 DKK
  Pænt penalhus af 100% bomuld, der kan dekoreres efter ens personlige smag..

  Et penalhus behøver ikke kun at være den praktiske beholder, der holder på alle skriveredskaberne. Det kan også være et kreativt kunstværk i dit helt eget design, der stolt tages op af tasken eller pralende lægges frem på skrivebordet. Du kan bruge timevis af kreativitet på at dekorere et penalhus, som udstråler lige præcis din personlighed. Find derfor de farver og former, som du kan lide og mal løs med tusch eller maling, der er beregnet til tekstil, så du får det absolut bedste resultat. Husk at lægge plastik eller andet ind i penalhuset, mens der dekoreres med tekstiltusch eller tekstilmaling, så farven ikke smitter af på bagsiden..

  Men hvorfor stoppe ved maling og tusch, når hobbyuniverset er fyldt op til renden med pyntemuligheder? Det er kun din egen personlige smag, der afgør, hvordan penalhuset kommer til at se ud. Invitér til en kreativ eftermiddag, så vil du se, hvor forskelligt kreativiteten udfolder sig. Du ser en, der syer hendes navn med perler, så penalhuset får et elegant og mere luksuriøst udtryk. En anden stryger lystigt motiver på med glitrende strygestof, mens en helt tredje har valgt at stemple statements på med bogstaver. Det er i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser, når du skal dekorere dit eget penalhus af bomuld. Både for børn og voksne kan få glæde af et penalhus i ens egen stil. Der er timevis af krea-hygge i bare ét penalhus.

Varer 145-180 af 248

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.