Black Week: Spar op til 80%* på et stort udvalg af hobbyartikler - *KUN så længe lager haves. Gælder kun privatkunder. Find tilbuddene her.
Julegaver, adventsgaver og gaveindpakning

Adventsgaver og kalendergaver

På denne side finder du et stort udvalg af gaveforslag, du kan give til dine børn eller børnebørn i adventsgaver og kalendergaver. De håndplukkede materialer er perfekte at give til kreative børn, eller til børn, du har lyst til at gøre interesserede i kreativitet. Her er noget for enhver smag og ethvert budget.

Adventsgaver og kalendergaver
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Levering er 3-5 hverdage
Levering er 3-5 hverdage

Varer 1-36 af 165

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Krea-mix
  Slik, 1 pk.
  52,95 DKK
  Indhold: Mønsterpapir i 3 design, ensfarvet papir i 4 farver, Sticky Base, glitterpapir, selvklæbende rulleøjne i ass. str., træpinde i 2 str., bomuldssnor samt chenille, pomponer og selvklæbende mosgummicirkler i mix af stærke farver og glitterfarver. .

  Basissortiment med et mix af forskellige, tematiserede, kreative materialer, som opfordrer til fri fantasi og kreativitet. Oplagt som supplement i kombination med andre basismaterialer og -emner. Kreativ inspiration samt skabeloner medfølger på emballagen.

  Du kan anvende posens indhold på mange forskellige måder. Brug fx materialerne til fri leg og fantasi, hvor du laver figurer eller pynter forskellige emner, som genbrugsemballage, toiletruller, mælkekartoner og lign. med pomponer, chenille og nogle af de andre sjove hobbyartikler, du finder i dette sæt. Eller du kan anvende de forskellige skabeloner, der findes inden i emballagen og bruge sættet som et klippe-klistre-sæt. Kort sagt et rigtig godt sortiment med mange anvendelige basismaterialer til kreative udfoldelser. Pakken indeholder også Sticky Base, som er en multilim og modelleringsgel i et. Brugt som lim kan Sticky Base smøres på med fingrene på alle sugende og matte overflader såsom pap, karton, træ, pomponer, chenille og lign..

  Ud over de medfølgende materialer i den kreative kasse er det en god ide, hvis du har en saks til rådighed..

  inkl. inspiration,inkl. mønsterark
 2. Stabelklodser
  2 stk./ 1 pk.
  30,95 DKK
  Stabelklodser af kraftigt karton med fortrykte motiver af Frode Får fra 'F for Får' - 2 motiver Dekoreres let med vandbaseret tusch
 3. Mini kreative sæt
  ispindefigurer, 1 sæt
  25,95 DKK
  Indhold: 3 ark karton, Silk Clay i 3 farver, ispinde, rulleøjne samt glitterlim.

  Materialesæt til to ispindefigurer og skilt dekoreret med Silk Clay og karton. Inspiration medfølger
 4. Penalhus
  pirat, str. 21x9 cm, 245 g, lys natur, 1 stk.
  20,95 DKK
  Sæt kulør på dette smarte penalhus/clutch, der har forprintede motiver i sort på den ene side. Med tekstiltuscher eller tekstilmaling i dine yndlingsfarver kan du dekorere penalhuset, så det bliver mere personligt. Penalhuset er af 100% bomuld og har praktisk lynlåslukning, så den holder på tingene.

  Dekorer let de fortrykte motiver med tekstiltusch eller tekstilmaling. Læg evt. et lag papir, karton eller plast imellem lagene, så gennemsmitning undgås. Strygefixer emnet efter dekoration og tørring, så emnet tåler vask..

  Forbydelse ved at farvelægge Succes ved at motiverne er fortrykte

Varer 1-36 af 165

Side
pr. side
Stigende orden

Find adventsgaver og kalendergaver til børnene

Her på shoppen finder du en række produkter, der er velegnede som kalendergaver og adventsgaver til børn. Du finder bl.a. DIY kreative minisæt, tuscher, farveblyanter, legetøj i træ, rørperler, modellervoks, legesand og meget mere.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.