MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.
Julegaver, adventsgaver og gaveindpakning

Adventsgaver og kalendergaver

På denne side finder du et stort udvalg af gaveforslag, du kan give til dine børn eller børnebørn i adventsgaver og kalendergaver. De håndplukkede materialer er perfekte at give til kreative børn, eller til børn, du har lyst til at gøre interesserede i kreativitet. Her er noget for enhver smag og ethvert budget.

Adventsgaver og kalendergaver
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

21 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Mini kreative sæt
  puslespil, hvid, 1 sæt
  27,25 DKK
  Materialesæt med puslespil i pap med fortrykt motiv til dekoration med tusch. Inspiration medfølger Indhold: 1 fortrykt puslespil og 4 mini tusch
 2. Bogstavperler
  str. 7 mm, hulstr. 1,2 mm, hvid, 25 g/ 1 pk.
  31,95 DKK
  Runde perler med alfabetet (A-Z), talrækken og hjerter. Alle af hvid plast med præg og kulørt tryk på flad for- og bagside
 3. Penalhus
  str. 11x23 cm, 210 g, hvid, 1 stk.
  21,95 DKK
  Sæt kulør på dette smarte penalhus/clutch, der har forprintede motiver i sort på den ene side. Med tekstiltuscher eller tekstilmaling i dine yndlingsfarver kan du dekorere penalhuset, så det bliver mere personligt. Penalhuset er af 100% bomuld og har praktisk lynlåslukning, så den holder på tingene.

  Dekorer let de fortrykte motiver med tekstiltusch eller tekstilmaling. Læg evt. et lag papir, karton eller plast imellem lagene, så gennemsmitning undgås. Strygefixer emnet efter dekoration og tørring, så emnet tåler vask..

  Forbydelse ved at farvelægge Succes ved at motiverne er fortrykte

21 varer

pr. side
Stigende orden

Find adventsgaver og kalendergaver til børnene

Her på shoppen finder du en række produkter, der er velegnede som kalendergaver og adventsgaver til børn. Du finder bl.a. DIY kreative minisæt, tuscher, farveblyanter, legetøj i træ, rørperler, modellervoks, legesand og meget mere.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.