Cyber Monday: Spar 30%* på ALT – kun i dag! Brug rabatkoden: CYBER30 ved checkout. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på forsiden.
Kreativ jul

Hjemmelavet julepynt

Har du tænkt på hvor meget hjemmelavet julepynt det er muligt at lave? Der er næsten ingen grænser. Vi har her samlet forslag til kreativ julepynt, der er lige til at lave selv. For overblikkets skyld er det samlet i kategorier, så du nemt kan finde idéer og se de varer, du skal bruge for at komme i gang.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 145-180 af 338

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14237 Juleborddækning med pynt af naturmaterialer

  Kuverten er dækket med dækkeserviet af net, klippet af bordløber fra Happy Moments. Pynt er trækugler og stjerneanis med et strejf af guld. Servietten er rullet og pyntet med net og bånd.

 2. Inspiration: v14391 Engel af hobbyfilt
 3. Inspiration: v14405 Todelt julekugle, stjerne og hjerte af plast pyntet med tusch og glitter
  Hvert af de viste ophæng (kugler og hjerter) af todelt plast er dekoreret indvendigt med glitter på den ene af de to halvdele. Herefter er det samlet om en tegning, lavet på dets tilhørende indlæg.
 4. Inspiration: v14294 Malet maske med elastik
 5. Inspiration: v13919 Stående engel, malet og pyntet med pailletbånd

  Den stående engel af pap er malet med Plus Color hobbymaling og drysset med glimmer. Efter tørring er den på kjolen og langs kanten dekoreret med pailletbånd. Ansigt er et fastgjort, printet foto. - Til begge dele er Clear Multi Glue Gel anvendt.

 6. Inspiration: v13824 Indpakning med Skagen gavepapir fra Vivi Gade

  Den store gave er indpakket i Skagen gavepapir fra Vivi Gade. En bort i design fra papirets modsatte side er fastgjort gaven, der også er pyntet med bl.a. bast, papirstjerne og et gavemærke af hvidt karton med udklip fra gavepapiret.

Varer 145-180 af 338

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.