Black Week: Spar op til 80%* på et stort udvalg af hobbyartikler - *KUN så længe lager haves. Gælder kun privatkunder. Find tilbuddene her.
Kreativ jul

Hjemmelavet julepynt

Har du tænkt på hvor meget hjemmelavet julepynt det er muligt at lave? Der er næsten ingen grænser. Vi har her samlet forslag til kreativ julepynt, der er lige til at lave selv. For overblikkets skyld er det samlet i kategorier, så du nemt kan finde idéer og se de varer, du skal bruge for at komme i gang.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 109-144 af 492

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15436 Julekugle dekoreret som snemand
  Lav dine egne søde julekugler formet som snemænd ved at beklæde styroporkugler med Foam Clay og pynte med tilbehør til snemænd.
 2. Inspiration: v15410 Æske dekoreret med maling, nøddeknækker design limark og dekorationsfolie
  Mal en æske med hobbymaling og dekorer den med limark og dekorationsfolie. Du kan fx bruge æsken som opbevaringsæske eller pynt på bordet.
  Udsolgt
 3. Inspiration: v15022 Juledekoration med kalenderlys omgivet af mini julelandskab
  Kalenderlys omgivet af mini julelandskab er lavet ved at modellere landskabet i Foam Clay. Heri er stearinlyset, som er påtegnet tal med lysvoks, sat fast. Til sidst er der pyntet med små træer og figurer, som giver en hyggelig stemning.
 4. Inspiration: v14984 Julestjerne syet i læderpapir og pyntet med broderi
  Udstansede julefigurer i læderpapir. Huller slået til broderi efter mønsterark og broderes med sølvtråd. Er til sidst syet sammen med 1 mm lædersnøre.

Varer 109-144 af 492

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.