Kreativ jul

Hjemmelavet julepynt

Har du tænkt på hvor meget hjemmelavet julepynt det er muligt at lave? Der er næsten ingen grænser. Vi har her samlet forslag til kreativ julepynt, der er lige til at lave selv. For overblikkets skyld er det samlet i kategorier, så du nemt kan finde idéer og se de varer, du skal bruge for at komme i gang.

Varer 73-108 af 265

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14248 Lysglas med stjerner af blankt designpapir

  De viste lysglas er hver dekoreret med en enkelt stjerne, udstanset i enten blankt eller glitrende designpapir fra Vivi Gade.

 2. Inspiration: v13910 Lanterner af stjernestrimler på lysglas

  De to lygter af papir er lavet af stjernestrimler, lodret sammensat på en tværgående strimmel øverst og nederst. Herefter er papirlygterne monteret omkring lysglas ved hjælp af dobbeltklæbende tape.

 3. Inspiration: v13618 Julekort med stickers og designpapir fra Vivi Gade

  Det dobbelte brevkort er dekoreret på forsiden med designpapir i rødt og hvidt fra Vivi Gade. Herpå stickers fra samme serie, foruden pålimede cabochoner med nostalgiske motiver.

 4. Inspiration: v13484 Juletræ af designpapir på pind med fod

  Juletræerne består af små stykker Paris designpapir fra Vivi Gade. Alle klippet som trekanter og monteret på sortmalet pind i metalfod. I træernes top pryder en stjerne, limet fast om pinden fra hver sin side.

 5. Inspiration: v13313 Clipboard med dekoration

Varer 73-108 af 265

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.