Spar op til 80% i årets bedste kreative sommerudsalg til dine og børnenes sommer-sysler: se tilbuddene her

Naturlig julepynt

Inviter naturen indenfor med naturlig julepynt

Naturlig julepynt giver en helt særlig stemning til julen og er populært som aldrig før. Med naturlige materialer kan du nemlig selv skabe julepynt, der har et autentisk, råt og rustikt look. – Et look, som generelt hitter i rigtig mange hjem for tiden.

Lad dig derfor inspirere af vores mange idéer til naturlig julepynt, du selv kan lave, og dan en flot ramme om julen, hvor naturen inviteres indenfor. Og har du det generelt lidt svært med farver til jul? Så er idéerne lige noget for dig. De er nemlig alle sammen holdt i afdæmpede, jordnære farver.

Brug naturlige materialer som træ og halm

Når du skal pynte op til en naturlig jul, skal pynten selvfølgelig laves i naturlige materialer. Her er materialer som træ og halm helt oplagte.

Fx kan du lave flotte figurer af vores halmstrå. Og vil du gøre det ekstra nemt, har vi minikits, der indeholder vejledning og materialer til flettede julefigurer af halmstrå. Her kan du både lave julebukke i halm, engle i halm og iskrystaller i halm.

Hos Creativ Company har vi selvfølgelig også et væld af varer i træ, som er oplagte til den naturlige jul. Bl.a. har vi forskellige træskiver, som kan bruges til både ophæng, dekorationer m.m. Derudover har vi også produkter i træfiner, som er supernemme at pynte. Pynt fx vores kræmmerhus af træfinér med stempler  og naturpynt. – Et naturligt alternativ til de klassiske papirkræmmerhuse på juletræet.

Naturlig jul med ler

Et andet perfekt materiale til at skabe den naturlige julestemning er vores selvhærdende ler, som ikke skal brændes, men tørrer efter 1-2 døgn alt afhængigt af tykkelsen. Med dette kan både børn og voksne bl.a. lave de flotteste ophæng.

Lav fx naturlige ophæng af selvhærdende ler med stempeltryk ved at udstikke en cirkel i ler med vores udstiksforme og lave et hul til ophæng. Herefter kan du med stempel og stempelfarve trykke et flot motiv på lerophænget. Og har du lyst, kan du med tal- og bogstavstempler stemple årstal, navne, udtryk osv. i ophænget, så det gøres endnu mere personligt.

Vores plungere med julemotiver er også oplagte at bruge i ler. Med disse kan du fx lave julefigurer af selvhærdende ler, som kan bruges til både ophæng og pynt – fx som servietpynt på julebordet.

Naturlige juledekorationer med hjemmelavet lys

Når man siger naturlig jul, siger man også juledekorationer. Juledekorationer er nemlig et oplagt sted at starte, hvis du vil bringe naturen indenfor i julen – hvad enten det er i form af træ, gran, kogler og lignende.

Du kan selvfølgelig selv finde rigtig mange ting til dine juledekorationer i naturen. Må det gerne være ekstra nemt, og har du ikke lige tid til en skovtur, finder du dog også masser af materialer til naturlige juledekorationer her hos os. Vi har fx et stort udvalg af kogler og naturpynt.

Derudover har vi også masser af stearinlys og LED-lys til dekorationerne. Du kan dog også gå skridtet videre og lave dit eget hjemmelavet lys af naturlig bivoks eller støbe et rapsvoks lys i syltetøjsglas. Både bivoks og rapsvoks er 100 % naturprodukter og er derfor oplagte som naturlige elementer i din jul (og så er de mere miljøvenlige end lys med paraffin).

Dette er blot nogle af de idéer til naturlig julepynt, du kan lave. Find endnu flere her på siden, hvor du også får idéer til, hvordan du kan lave flot og naturlig gaveindpakning i afdæmpede nuancer.

21 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Svampe ophæng af selvhærdende ler
  Inspiration: v15833 Svampe ophæng af selvhærdende ler
  Form små paddehatte i selvhærdende ler. Brug terracotta farvet ler til svampens top og form stilken med hvidt ler. Saml svampen ved hjælp af en øjestilk, der også fungerer som øje til ophængssnoren.
 2. Skovbund af Silk Clay og natur artikler
  Inspiration: v15711 Skovbund af Silk Clay og natur artikler
 3. Ophæng af selvhærdende ler med stempeltryk
  Inspiration: v15812 Ophæng af selvhærdende ler med stempeltryk
 4. Ophæng af selvhærdende ler med naturpynt
  Inspiration: v15756 Ophæng af selvhærdende ler med naturpynt
 5. Julebuk af halm
  Inspiration: v15752 Julebuk af halm
 6. Engle af halm til ophæng
  Inspiration: v15751 Engle af halm til ophæng
 7. Kegle dekoreret med sisal og naturmaterialer
  Inspiration: v15704 Kegle dekoreret med sisal og naturmaterialer
 8. Nisser lavet af grankogler og Silk Clay
  Inspiration: v15714 Nisser lavet af grankogler og Silk Clay
  Lav søde nisser af grankogler, træperler, rulleøjne og Silk Clay.
 9. Nisse af træskiver med Silk Clay nissehue
  Inspiration: v15712 Nisse af træskiver med Silk Clay nissehue
 10. Snefnug af halm til ophæng
  Inspiration: v15753 Snefnug af halm til ophæng
 11. Stor flettet julestjerne af 24 stjernestrimler
  Inspiration: v15758 Stor flettet julestjerne af 24 stjernestrimler
 12. Ophæng af jutewire formet om udstiksforme
  Inspiration: v15800 Ophæng af jutewire formet om udstiksforme
 13. Gaveindpakning med stempelmotiver og naturpynt
  Inspiration: v15816 Gaveindpakning med stempelmotiver og naturpynt
 14. Hjemmelavet lys af naturlig bivoks
  Inspiration: v15811 Hjemmelavet lys af naturlig bivoks
  Lav selv lys ved at rulle eller udstikke lys af bivoks og tilføj en væge.
 15. Stjerneformede lysestager af selvhærdende ler
  Inspiration: v15814 Stjerneformede lysestager af selvhærdende ler
 16. Rapsvoks lys støbt i sylteglas
  Inspiration: v15810 Rapsvoks lys støbt i sylteglas

21 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.