Weekend Sale: Nyd weekenden med 20% rabat på vores store udvalg af Plus Color hobbymaling. Find din rabatkode her
Hjemmelavet julepynt

Juletræspynt

Et flot pyntet juletræ skaber hygge og spreder julestemning. For mange familier er det en tradition at pynte det sammen. Og hvorfor ikke pynte det med hjemmelavet julepynt? Hvis I laver jeres egen julepynt, kan I få jeres helt eget unikke juletræ. Vi har samlet en række idéer til hjemmelavet juletræspynt, som du kan bruge som inspiration til din egen pynt. Klik ind på den enkelte idé, for at finde en vejledning til at lave den.

Juletræspynt
Fri fragt ved køb over <strike>399 kr.</strike> 199 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr. 199 kr.
2-4 hverdages levering
2-4 hverdages levering

Varer 1-36 af 64

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15975 Kræmmerhus af håndlavet papir
  Lav kræmmerhuse af håndlavet papir pyntet med en flæse af crepepapir samt glitterlim.
 2. Inspiration: v15744 Engel ophæng af nålefilt på styropor
  Lav selv en engel med nålefilt på styropor æg. Englen er dekoreret med rocaiperler og tilføjet en bomuldssnor til ophæng.
 3. Inspiration: v15785 Flad glaskugle dekoreret med sne effekt
  Dekorer en julekugle af glas med 3D Snow Effect og fyld glaskuglen med glitter og pailletter.
 4. Inspiration: v15752 Julebuk af halm
 5. Inspiration: v15760 Slik til juleophæng lavet af Foam Clay
  Lav en klassisk stribet julestok, en slikkepind og et bolsje som ophæng til jul modelleret af hvid og rød Foam Clay med glitter.
 6. Inspiration: v15549 Engle lavet af kogler
 7. Inspiration: v15555 Juleophæng med glitter

Varer 1-36 af 64

Side
pr. side
Stigende orden

Hjemmelavet juletræspynt

Når det er juleaften, skal der være et flot pyntet juletræ, som familien kan danse rundt om. Og hvad er mere hyggeligt end at lave en del af juletræspynten selv? På den måde kan du få dit juletræ pyntet præcist som du gerne vil. Farvevalg, udformning og tema er helt op til dig selv.

Vi har samlet en række kreative idéer, hvor du kan finde inspiration til gør-det-selv juletræspynt. Her finder du vejledninger på alt fra julekugler, kræmmerhuse, ophæng, flettede julehjerter og stjerner til små hjemmelavede nisser og engle til træet.

Klik ind på den enkelte idé, for at se billeder og en trin-for-trin vejledning til at lave pynten. Du kan også bare lade dig inspirere, og kreere dit helt eget juledesign.

Du kan bl.a. finde idéer til:

Hæklet juletræspynt

Hækling er yderst populært, og du kan sagtens hækle din egen juletræspynt. Hæklet juletræspynt som hæklede julekugler, hæklede nisser eller hæklede julehjerter, giver et flot og personlig præg til juletræet. I vores idésektion herover kan du finde flere idéer til hjemmelavet hæklet juletræspynt.

Tag også et kig på vores hækleidéer og hækleopskrifter, hvor du også kan finde inspiration til andet end julepynt.

Juleklippedag med julepynt til juletræ

Mange skoler, børnehaver og institutioner har en årlig juleklippedag, hvor børn og elever må medbringe forældre eller bedsteforældre til en hyggelig dag med julepynt. Det er et godt sted at starte produktionen af juletræspynt til årets juletræ. Måske både juletræet på skolen, og lidt til familiens eget juletræ. Hos Creativ Company kan du som skole, købe stort ind til juleklippedagen.

Flere og flere familier samles også til hyggeligt samvær i starten af juleperioden, og klippe-klistrer julepynt og hygger med æbleskiver. Det giver mulighed for kvalitetstid med familien og I kan sammen lave julepynt til juletræet.

Creativ Company byder på et stort udvalg af alt I skal bruge til hjemmelavet pynt til juletræet. Her kan du finde alt fra kugler, engle, snemænd, figurer, stjernestrimler, hjerter, karton og hvad der ellers hører sig til.

Få inspiration til andre kreative juleidéer

Leder du efter inspiration til anden kreativ gør-det-selv julepynt? Så tag et kig på nogle af vores inspirationsområder, hvor du kan finde kreativ idéer til julepynt for børn, nisser, juledekorationer, julehjerter, hjemmelavet juleklip, nisselandskaber, julestjerner og meget andet.

Hyppige spørgsmål om juletræspynt

Hvorfor pynter vi juletræ?
Traditionen med indendørs juletræer, stammer helt tilbage til 1811. I starten var det hovedsageligt de velhavende, som havde juletræer til jul. Godt 100 år senere blev juletræet allemandseje, hvor man pyntede træet med juletræspynt og godter.

Hvilket pynt skal der på juletræet?
Der er ingen regler for, hvad du skal have på dit juletræ. Du bestemmer helt selv, hvilken slags juletræspynt, som du vil pynte træet med. De fleste har en stjerne eller en engel i toppen af juletræet, men pynter ellers med julekugler, stjerner, guirlander, kræmmerhuse, glimmer og meget andet.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.