Weekend Sale: Nyd weekenden med 20% rabat på vores store udvalg af Plus Color hobbymaling. Find din rabatkode her
Hjemmelavet julepynt

Julepynt med Foam Clay og Silk Clay

Lav kreativ julepynt med clay

Foam Clay og Silk Clay er yderst populært til modellering, og er også super nemt at bruge til hjemmelavet julepynt. Foam Clay og Silk Clay er nemt at forme, så du kan lave figurer som nisser, engle, stjerner, juletræer og meget mere.

Herunder kan du få inspiration til julepynt, med vores mange idéer med Foam Clay og Silk Clay i julefarver.

Julepynt med Foam Clay og Silk Clay
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
2-4 hverdages levering
2-4 hverdages levering

Varer 1-36 af 71

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15718 Julepynt af kageservietter
  Lav selv engle, juletræer og rosetter af kageservietter. Klip kageservietterne til og form de forskellige figurer til ophæng eller bordpynt.
 2. Inspiration: v15434 Deko-kugle på fod med snemand, pingvin og isbjørn indeni
  Lav en lille polarverden med en isbjørn, pingvin og snemand af Foam Clay og Silk Clay. De små figurer er placeret i en deko-kugle af plast. Deko-kuglen står på en bund af karton, så den kommer til at ligne en snekugle.
 3. Inspiration: v15022 Juledekoration med kalenderlys omgivet af mini julelandskab
  Kalenderlys omgivet af mini julelandskab er lavet ved at modellere landskabet i Foam Clay. Heri er stearinlyset, som er påtegnet tal med lysvoks, sat fast. Til sidst er der pyntet med små træer og figurer, som giver en hyggelig stemning.
 4. Inspiration: v14334 Nisse af pompon, Silk Clay og chenille med perler
  Krop, arme og ben på den viste nisse er lavet med hhv. akrylgarn og chenille på værktøjet, Pompon maker. Hænder og fødder er modelleret i Silk Clay, der også er brugt til beklædning af en lille styroporkugle som hoved. Rørperler er trukket på hvert ben, og alle lemmer er sat i facon, så nissen kan sidde. Her med et hjerte af chenille i hænderne.

Varer 1-36 af 71

Side
pr. side
Stigende orden

Find materialer til at lave flot julepynt med Foam Clay og Silk Clay

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave flotte nisser, julefigurer og pynt med Silk Clay og Foam Clay. Du finder bl.a. Silk Clay, Foam Clay, julefigurer, rulleøjne og meget mere.

Få inspiration til andre juleidéer

Leder du efter inspiration til anden kreativ julepynt? Så tag et kig på nogle af vores inspirationsområder, hvor du kan finde kreativ idéer til nisser, juledekorationer, julekugler, julehjerter, hjemmelavet juleklip, nisselandskaber, julestjerner og meget andet.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.