Hjemmelavet julepynt

Julepynt med Foam Clay og Silk Clay

Foam Clay og Silk Clay er yderst populært til modellering, og er også super nemt at bruge til hjemmelavet julepynt. Foam Clay og Silk Clay er nemt at forme, så du kan lave figurer som nisser, engle, stjerner, juletræer og meget mere. Herunder kan du få inspiration til julepynt, med vores mange idéer med Foam Clay og Silk Clay i julefarver.
Julepynt med Foam Clay og Silk Clay
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

Varer 1-36 af 71

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Julepynt af kageservietter
  Udsolgt
  Inspiration: v15718
  Julepynt af kageservietter
  Lav selv engle, juletræer og rosetter af kageservietter. Klip kageservietterne til og form de forskellige figurer til ophæng eller bordpynt.
 2. Deko-kugle på fod med snemand, pingvin og isbjørn indeni
  Udsolgt
  Inspiration: v15434
  Deko-kugle på fod med snemand, pingvin og isbjørn indeni
  Lav en lille polarverden med en isbjørn, pingvin og snemand af Foam Clay og Silk Clay. De små figurer er placeret i en deko-kugle af plast. Deko-kuglen står på en bund af karton, så den kommer til at ligne en snekugle.
 3. Juledekoration med kalenderlys omgivet af mini julelandskab
  Udsolgt
  Inspiration: v15022
  Juledekoration med kalenderlys omgivet af mini julelandskab
  Kalenderlys omgivet af mini julelandskab er lavet ved at modellere landskabet i Foam Clay. Heri er stearinlyset, som er påtegnet tal med lysvoks, sat fast. Til sidst er der pyntet med små træer og figurer, som giver en hyggelig stemning.
 4. Lille julefigur af Foam Clay med LED fyrfadslys indeni
  Udsolgt
  Inspiration: v14768
  Lille julefigur af Foam Clay med LED fyrfadslys indeni
  De små figurer til jul kan lyse og blinke, fordi hver er modelleret af Foam Clay omkring et LED fyrfadslys. Udvalgte detaljer er lavet af chenille og blød bonzaitråd i guld.

Varer 1-36 af 71

Side
pr. side
Stigende orden

Find materialer til at lave flot julepynt med Foam Clay og Silk Clay

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave flotte nisser, julefigurer og pynt med Silk Clay og Foam Clay. Du finder bl.a. Silk Clay, Foam Clay, julefigurer, rulleøjne og meget mere.

Få inspiration til andre juleidéer

Leder du efter inspiration til anden kreativ julepynt? Så tag et kig på nogle af vores inspirationsområder, hvor du kan finde kreativ idéer til nisser, juledekorationer, julekugler, julehjerter, hjemmelavet juleklip, nisselandskaber, julestjerner og meget andet.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.