Juledekorationer, julelys og kalenderlys

Juledekorationer, julelys og kalenderlys

Derfor skal du lave juledekorationer i 2020

Juledekorationer er et slaraffenland for kreative. Enig, ikke?
Vi er rigtig glade for at lave juledekorationer, fordi det er hyggeligt og sjovt at lave dem - men også fordi de skaber en fin stemning i løbet af julen. Når du laver dine egne juledekorationer, kan du prøve mange forskellige materialer og udtryk.
Juledekorationer spænder nemlig over et bredt felt af kreative projekter. Det kan være lige fra traditionelle halmkranse, der er udsmykket med gran, kogler og bånd til juledekorationer, der bruger beton og andre moderne elementer i juledekorationen.
Du kan bruge dine juledekorationer både inde og ude. Med alle disse muligheder og variationer indenfor juledekorationer er det ikke overraskende, at det er så populært at lave juledekorationer.
Find inspiration i alle vores idéer til lav selv juledekorationer, så er du klar til at gå i gang, både med vejledninger i hvordan du skal gøre og en oversigt over, hvad du skal bruge for at lave dine egne juledekorationer.Idéer til juledekoration, julelys og kalenderlys

Gå på opdagelse i de mange forslag juledekorationer, julelys og kalenderlys som de selv kan lave. Ideerne spænder bredt. Fra klassiske kranse, materialer og udtryk til mere moderne udtryk og materialer, som du måske ikke havde tænkt på som en del af det oplagte til juledekorationen.
Med de mange forskellige muligheder finder du sikkert noget der passer til lige din smag og det du har lyst til at lave.
Vi ønsker dig god fornøjelse med at lave juledekoration, julelys og kalenderlys.

Varer 1-18 af 53

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Adventsdekoration med metalstjerne, paddehatte, gran, grankogler og træmix
  Inspiration: v15444 Adventsdekoration med metalstjerne, paddehatte, gran, grankogler og træmix
  Lav din egen adventsdekoration med oasis som bund. Adventsdekorationen er pyntet med en metalstjerne, gran, grankogler, træmix og træ paddehatte dekoreret med mini glasperler.
 2. Figurer af Silk Clay i fyrfadsholder
  Inspiration: v12115 Figurer af Silk Clay i fyrfadsholder

  Søde, små figurer af Silk Clay sat i fyrfadsholdere dekoreret med 3D Liner og glitter.

 3. Julelysglas med Silk Clay
  Inspiration: v12111 Julelysglas med Silk Clay

Varer 1-18 af 53

Side
pr. side
Faldende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.