Hjemmelavet julepynt

Hæklet julepynt og julestrik

Få inspiration til at hækle julepynt

Kan du godt lide at hækle? Så er det oplagt at hækle dit eget julepynt og julestrik. Med hækling kan du lave flotte nisser, nissehuer og pynt til både ophæng og juletræ.

Her får du en række idéer til hæklet julepynt. Brug idéerne som inspiration, eller følg trin-for-trin vejledningen på den enkelte idé.

Hæklet julepynt og julestrik
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
2-4 hverdages levering
2-4 hverdages levering

2 varer

pr. side
Stigende orden
  1. Inspiration: v14795 Hæklet lyskugle i bomuldsgarn
    Lyskugle hæklet i bomuldsgarn og hæklenål nr. 3. Den hæklede julekugle er dyppet i en blanding af vand og trælim, og derefter er en ballon pustet op inde i. Efter tørring er ballonen sprunget (klip hul ved ballonens knude, for at undgå at ballonen sprænger højlydt). Til sidst er lyskuglen fyldt med en LED lyskæde. Kuglen er ca. 14,5 cm i dia.

2 varer

pr. side
Stigende orden

Find materialer til at lave hæklet julepynt og julestrik

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave julestrik og hæklet julepynt. Du finder bl.a. hæklenåle, garn, strikkepinde, merceriseret bomuldsgarn, uldgarn og meget mere.

Få inspiration til andre juleidéer

Leder du efter inspiration til anden kreativ julepynt? Så tag et kig på nogle af vores inspirationsområder, hvor du kan finde kreativ idéer til nisser, juledekorationer, julekugler, julehjerter, hjemmelavet juleklip, nisselandskaber, julestjerner, juletræspynt og meget andet.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.