Hjemmelavet julepynt

Hæklet julepynt og julestrik

Kan du godt lide at hækle? Så er det oplagt at hækle dit eget julepynt og julestrik. Med hækling kan du lave flotte nisser, nissehuer og pynt til både ophæng og juletræ. Her får du en række idéer til hæklet julepynt. Brug idéerne som inspiration, eller følg trin-for-trin vejledningen på den enkelte idé.
Hæklet julepynt og julestrik
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
2-4 hverdages levering
2-4 hverdages levering

Varer 1-18 af 41

Side
pr. side
Stigende orden
  1. Inspiration: v16076 Hækl din egen mistelten
    Hækl din egen mistelten med grene og bind en hæklet sløjfe om. Grenene er hæklet med fastmasker omkring en grøn ståltråd, så den kan formes. Misteltenen består af 8 grene med hvide bær og en sløjfe.
  2. Inspiration: v16075 Hækl dekorative kogler
  3. Inspiration: v15442 Hæklet julesok i kæmpegarn til kalendergaver og adventsgaver
    Julesokken er hæklet med fastmasker på hæklenål nr. 35. Der er brugt 2 nøgler rødt og 1 nøgle hvidt XL kæmpegarn (300 g).
  4. Inspiration: v15203 Strikket nissehue

Varer 1-18 af 41

Side
pr. side
Stigende orden

Find materialer til at lave hæklet julepynt og julestrik

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave julestrik og hæklet julepynt. Du finder bl.a. hæklenåle, garn, strikkepinde, merceriseret bomuldsgarn, uldgarn og meget mere.

Få inspiration til andre juleidéer

Leder du efter inspiration til anden kreativ julepynt? Så tag et kig på nogle af vores inspirationsområder, hvor du kan finde kreativ idéer til nisser, juledekorationer, julekugler, julehjerter, hjemmelavet juleklip, nisselandskaber, julestjerner, juletræspynt og meget andet.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.