Weekend Sale: Nyd weekenden med 20% rabat på vores store udvalg af Plus Color hobbymaling. Find din rabatkode her
Hjemmelavet julepynt

Hjemmelavede nisser og julemænd

Har du lyst til at lave hjemmelavede nisser? Vi har samlet en masse inspiration til netop nisser og julemænd. Og et kæmpe udvalg af ting og sager, du kan bruge til at lave dine egne nisser og julemænd, som pynter fint. Alt i alt har vi forsøgt at gøre det så sjovt og nemt for dig at gå i gang som muligt. Se idéer og vejledninger til DIY julenisser herunder.

Hjemmelavede nisser og julemænd
Fri fragt ved køb over <strike>399 kr.</strike> 199 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr. 199 kr.
2-4 hverdages levering
2-4 hverdages levering

Varer 1-36 af 71

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15992 Julemand af trægren med maling
  Lav din egen julemand af træ fra pinde eller grene. Et hyggeligt projekt for store og små, som ikke kræver så meget. Markér, hvor der skal være ansigt, hue og skæg, og mal træet med hobbymaling.
 2. Inspiration: v15716 Nisse og engel af chenille og glitterpapir
  Lav en nisse og engel af et omvendt kræmmerhus foldet i glitterpapir. Form nissehue, halstørklæde, vinger og glorie af glitter chenille.
 3. Inspiration: v14679 Stjerneformet nisse af filt med glitter
  Den viste nisse har krop af filt med glitter, der er lavet som en 5-takket og sammensyet stjerne. Herpå er et færdigmalet hoved limet fast i én stjernetak og dekoreret med en spidshat - også af filt. Som hænder og fødder er træperler limet fast på hver af de andre stjernetakker.
 4. Inspiration: v14397 Nisse af malet papkegle pyntet med Silk Clay
  Hver nisse er lavet af en papkegle, malet i opdelte felter (krop, hoved og hue). Øjne er tegnet på, mens hænder, næse, huekant og kvast er formet i Silk Clay og trykket fast.

Varer 1-36 af 71

Side
pr. side
Stigende orden

Find materialer til at lave nisser

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave nisser, julemænd og juledamer. Du finder bl.a. julefigurer, rulleøjne, rød filt, kegler, karton, vatkugler, Foam Clay og meget mere.

Få inspiration til andre juleidéer

Leder du efter inspiration til anden kreativ julepynt? Så tag et kig på nogle af vores inspirationsområder, hvor du kan finde kreativ idéer til juledekorationer, julekugler, julehjerter, hjemmelavet juleklip, nisselandskaber, julestjerner og meget andet.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.