Kreativ halloween pynt

Halloween er efterårets store festlighed, og højtiden er fyldt med hyggelig uhygge for børn og voksne. Du får her en god anledning til at kaste dig ud i kreative projekter med hjemmelavet halloween pynt – en aktivitet, der vil give dig masser af gysende hyggestunder og kvalitetstid med din familie. Til halloween må du give den fuld gas med dekorationer, der har lidt mere kant end normalt, fx med motiver som spøgelser, edderkopper og græskar.

Kreativ halloween
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 48

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Minidør malet med hobbymaling
  Udsolgt
  Inspiration: v16620
  Minidør malet med hobbymaling
  Skab en halloween miniaturescene lavet med effekter i træ og ispinde, som er malet med et fortyndet lag Plus Color hobbymaling.
 2. Frankensteins monster i imiteret stof
  Udsolgt
  Inspiration: v14770
  Frankensteins monster i imiteret stof
  Det store hoved på døren er lavet af to dele, der er hæftet sammen langs kanten og omkring en bolt i hver side. Sammen med arret, der er limet fast i panden, er disse klippet ud efter fri fantasi. Til gengæld er øjne næse og mund lavet efter printvenlig skabelon (findes særskilt til denne idé). Alt i imiteret stof - på nær en lille, fladtrykt kugle Foam Clay i hvert øje.
 3. Lysglas med stråsilkepapir og Halloween stickers
  Udsolgt
  Inspiration: v14288
  Lysglas med stråsilkepapir og Halloween stickers

  De viste lysglas er begge dekoreret med stråsilkepapir, limet fast med decoupagelak til glas og porcelæn. Efter tørring er hvert glas pyntet med et Halloween-motiv i form af en selvklæbende sticker.

 4. Edderkopper af styropor, Foam Clay og chenille
  Udsolgt
  Inspiration: v13288
  Edderkopper af styropor, Foam Clay og chenille

  Edderkoppens krop er en rund ufo af styropor, beklædt med Foam Clay. Benene er chenille/piberensere, der er trykket fast uden brug af lim.

Varer 1-36 af 48

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.