Cyber Monday: Spar 30%* på ALT – kun i dag! Brug rabatkoden: CYBER30 ved checkout. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på forsiden.

Kreativ halloween

Halloween er efterårets store festlighed, og højtiden er fyldt med hyggelig uhygge for børn og voksne. Du får her en god anledning til at kaste dig ud i kreative projekter med hjemmelavet halloween pynt – en aktivitet, der vil give dig masser af gysende hyggestunder og kvalitetstid med din familie. Til halloween må du give den fuld gas med dekorationer, der har lidt mere kant end normalt, fx med motiver som spøgelser, edderkopper og græskar.

Kreativ halloween
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Levering er 3-5 hverdage
Levering er 3-5 hverdage

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 68

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15536 Græskar lanterner af pap og terrakotta til halloween
  Lav selv hængende og stående græskar lanterner af pap og terrakotta. Mal lanternerne med Plus Color hobbymaling.
 2. Inspiration: v14770 Frankensteins monster i imiteret stof
  Det store hoved på døren er lavet af to dele, der er hæftet sammen langs kanten og omkring en bolt i hver side. Sammen med arret, der er limet fast i panden, er disse klippet ud efter fri fantasi. Til gengæld er øjne næse og mund lavet efter printvenlig skabelon (findes særskilt til denne idé). Alt i imiteret stof - på nær en lille, fladtrykt kugle Foam Clay i hvert øje.
 3. Inspiration: v14527 Frø af selvlysende Nabbi rørperler
  Den viste figur er lavet med Nabbi rørperler. Dels sorte til øjne og mund, dels fluorescerende, der lyser op i mørket, når lyset slukkes. Alle perler er sat på en stiftplade. Bagepapir er herefter lagt over, perlerne er smeltet sammen ved brug af strygejern, og stiftpladen afmonteret.
 4. Inspiration: v14150 Spøgelse, græskar og mumie lavet med Silk Clay om tøjklemmer

  De tre figurer til Halloween (spøgelse, græskarmand og mumie) er hver lavet af en tøjklemme, beviklet med udrullet Silk Clay.

Varer 1-36 af 68

Side
pr. side
Stigende orden

Idéer til halloween

Vi har samlet en række kreative idéer til halloween, hvor du kan finde inspiration til DIY halloweenpynt, hjemmelavede halloween kostumer og meget mere. Se på listen herover, for at finde inspiration til udsmykning, pynt, bordpynt og udklædning. Klik ind på den enkelte idé, for at se billeder og få en trin-for-trin guide til at lave halloween-idéen selv.

Blandt vores kreative halloween idéer, finder du både idéer til voksne, og halloween idéer til børn. Selv de mindste kan være med til at lave pynten selv.

Hjemmelavet halloween pynt

Halloween er en periode, hvor der skal pyntes godt op. Det er både (u)hyggeligt og sjovt at pynte op med græskar, skeletter, spøgelser, flagermus, hekse, monstre og hvad der nu ellers hører sig til en rigtig halloween. Du kan pynte op med måde indendørs og udendørs halloweenpynt, og måske endda skræmme nabobørnene en smule.

Her på shoppen kan du finde et stort udvalg af materialer til brug til hjemmelavet halloweenpynt. Vi har både flotte dekorationsfigurer, orange pap og karton, papmachégræskar og selvlysende maling. Kort sagt, alt det du skal bruge til at lave halloweenpynt selv.

DIY halloween græskar

Når halloween nærmer sig, begynder supermarkederne at bugne med halloween græskar. Det er typisk store orange græskar, som kan bruges til at lave (u)hyggelige græskarlamper. Jack O'Lantern, som det også kaldes.

Græskarlygter gør halloween lidt flottere, og giver et hyggeligt præg, når man kan se de forskellige, sjove og uhyggelige lys, når mørket falder på.

I vores idékatalog over gratis halloween idéer, finder du flere halloween græskar idéer. Her kan du få inspiration til udskæring af græskarlygter, så du får et flot græskarmonster ud af græskarret. Du kan også købe et græskar skæresæt, som er et værktøjssæt med 5 dele til udskæring af halloween græskar. Her får du både værktøj og en bog med 7 skabeloner, billeder og vejledning med i pakken. Nemmere bliver det ikke at lave et hjemmelavet halloween græskar.

Se også vores udvalg af led-lys, så du undgår at futte græskarret af.

Vi har også en række halloween græskar pynt, som du selv kan lave. Her kan du købe græskarfigurer i papmaché og terrakotta, som du kan bruge til små fyrfadslamper. Brug led-lys i specielt papmachélamperne.

Se vores græskar deko-artikler her.

Halloween perleplader

En af de helt nemme måder til at lave hjemmelavet halloween pynt, er med rørperler og perleplader. Her kan både børn og voksne, nemt komme i gang med halloweenpynt. Vi har både halloween perleplader og perler i alle de farver, som hører sig halloween til. Og ønsker du at lave et flot spøgelse i perler, kan du prøve de selvlysende rørperler. Så får du flot halloweenpynt der lyser, når lyset er slukket.

I vores store idékatalog kan du finde både perlemønstre og -skabeloner til at lave halloween perleplader.

Find rørperler og perleplader her.

Hjemmelavede halloween kostumer

Lige som til fastelavn, er en vigtig del af halloween, at børnene er klædt rigtigt ud. Flere og flere børn går rundt i nabolaget og rasler efter slik. Trick or treat, slik eller ballade, som det hedder. Enten får børnene slik eller også laver de ballade.

Traditionelt gælder det om at være klædt uhyggeligt ud til halloween. Børnene kan derfor være klædt ud som dracula, zombie, spøgelse, heks, mumie, en ond prinsesse eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser. Og det behøver da heller ikke være uhyggelige kostumer.

Halloween kostumer kan købes færdiglavede, men det er nu sjovere at lave halloween udklædningen selv. Og det behøver ikke være ret svært.

Få inspiration til hjemmelavede halloween kostumer og halloween ansigtsmaling her.

Hos Creativ Company kan du købe alt du skal bruge til DIY halloween kostumer og udklædning. Vi har bl.a. god halloween ansigtsmaling, makeup og ansigtssminke, som I kan bruge til at give børnene det helt rigtige look. Kostumerne kan laves af bl.a stof, filt og organza, tyl. Eller brug mosgummi eller et liggeunderlag til at fra sværd til dragter. EVA skum måtterne er perfekte til bl.a. rollespilsudstyr og halloween udklædning.

Kig rundt på shoppen og find hobbymaterialer til nemme halloween kostumer.

Køb billig halloween pynt

Vi har også et udvalg af forskellig færdiglavet halloween pynt og ting, som du kan bruge til oppyntning eller halloweenfest. Her finder du både halloweenfigurer, halloween klistermærker, skumstempler, fyrfadsstager, græskar skæresæt, pailletter, servietter og meget mere.

Køb halloween pynt her.

Hyppige spørgsmål om halloween

Hvornår er det halloween?

Halloween falder altid den 31. oktober.

Hvad er halloween?

Halloween er en irsk tradition, som er videreført i USA, og er den som vi i Danmark tager mere og mere til os. Tradiotionelt var halloween den aften, hvor de døde vender tilbage til jorden. Man tændte bål og klædte sig ud i uhyggelige kostumer, både for at ære de døde, og for at skræmme de onde ånder væk.

I dag klæder man sig stadig ud, men halloween er mere en fest, hvor specielt børnene klæder sig ud og går rundt og rasler slik.

Hvad hedder halloween på dansk?

Halloween er en sammentrækning af ordene All Hallows evening, som betyder alle helgenernes aften. Allehelgensaften fejres hvert år på den 31. oktober.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.