MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Konfirmations fest

Idéer til konfirmation

Har du en konfirmation at se frem til?

I kategorierne nedenunder finder du masser af idéer og varer til konfirmationsindbydelser, bordkort, samt konfirmationspynt, borddækning og bordpynt til konfirmationsfest, som du kan hygge dig med at lave selv eller sammen med konfirmanden.

Varerne findes i mange farver, så I har rig mulighed for at få en konfirmations fest, der passer til jeres smag – og samtidig gribe chancen for kreativ fællesskab.

Når der er konfirmation i udsigt

Konfirmation er et vigtigt valg (eller fravalg) og i mange familier en stor begivenhed, der fejres som en fest for den unge.  Skal du selv holde konfirmation, eller er du inviteret med som gæst til en konfirmation, har vi masser af ideer til DIY, der pifter festlighederne yderligere op. Her på hjemmesiden kan du lade dig inspirere til hjemmelavede konfirmations indbydelser, konfirmationspynt, bordkort, menukort og bordpynt med personligt udtryk. Derudover har vi alt i produkter til borddækning, når der skal være konfirmation, fødselsdag, bryllup osv. Disse produkter er samlet i en serie, som vi kalder ’Happy Moments’. Happy Moments er en serie i 10 farver bestående af duge og bordløbere, der ligner rigtig stof til forveksling, samt lys, servietter og småpynt, der matcher.

Hvorfor konfirmation?

Konfirmation er et andet ord for bekræftelse. Det er en ceremoni i kirken, hvor den døbte kristne bekræfter sin tro på Gud. Konfirmation er altså et ja til dåben. Men i gamle dage var konfirmation også kendt for at være et overgangsritual fra barn til voksen.

Ifølge den danske folkekirke hænger tvivl og tro sammen. På deres hjemmeside står der blandt mange andre nyttige informationer faktisk sådan her om konfirmation: Skal man være helt sikker og tro på en bestemt måde, før man kan sige ja til at blive konfirmeret? Nej! Når det gælder tro, kan vi aldrig være helt sikre. Det handler om at turde tro, håbe og elske.

Top 3 i DIY til konfirmationsfesten

Det giver alt, der er fremstillet i hånden, en ekstra dimension, når der er lagt en særlig tanke bag. I forbindelse med konfirmation er det populært at afspejle konfirmandens natur og interesser med hjemmelavet pynt, kort og opsætrning til konfirmationfesten. Det kan gøres gennem valg af farver, materialer og sigende motiver på fx stickers. I vores online arkiv med inspiration til DIY ved konfirmation topper sportsgrene som tema altid. Fodbold, håndbold og ridning er blandt favoritterne. Ellers ser vi til konfirmation størst søgning på ideer til indbydelser og borddækning. 

Valg af farver til konfirmationen

Farver er ikke bare farver. De har psykologisk betydning og påvirker os mere, end de fleste tror. Er du og/eller den kommende konfirmand måske i tvivl om farvevalg, bringer vi her nogle ganske få stikord om de mest anvendte farver til konfirmationspynt til konfirmationsfester.

 • HVID: Forbindes med åndelig styrke, godhed og en ny begyndelse.
 • BLÅ: Forbindes med intelligens, styrke og loyalitet.
 • GRØN: Forbindes med håb og vækst.
 • PINK / ROSA: En munter farve, der symboliserer venskab og ubetinget kærlighed.

Herunder kan du finde en række idéer til konfirmation og konfirmationsfest. Klik ind på de enkelte inspirationsidéer, for se hvordan du kan lave konfirmationsidéen selv. 

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

20 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15380 Menukort med blondekarton og udstansede blomster
  Sommerligt menukort med blondekarton med blomster og udstansede blomster med 3D effekt.
 2. Inspiration: v13414 Bordpynt, bordkort og indbydelse med fotoramme i pink nuancer

  Indbydelsen er et dobbelt brevkort af håndlavet papir, pyntet med Masking Tape, cirkelpailleter og designpapir fra Vivi Gade. Menukort og bordkort er lavet af Color Bar karton og pyntet i samme stil som indbydelsen.

 3. Inspiration: v11507 Invitation, bordkort og menukort i grøn og sort med fodbolde
  De viste kort er dekoreret i samme stil under fodboldtema. Dels med karton i to nuancer. Dels med et 'rødt og gult kort', der er fastgjort med dekonit med fodbold. Derudover er bånd med fodbolde også sat på.

20 varer

pr. side
Stigende orden

Find materialer til konfirmationsfesten

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave pynt, kort og invitationer til konfirmation. Du finder bl.a. kort og kuverter, brevkort, stansemaskiner, papir og karton, bordkort, limstifter, sakse og meget mere.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.