Konfirmations fest

Har du en konfirmation at se frem til?

I kategorierne nedenunder finder du masser af idéer og varer til konfirmationsindbydelser, bordkort, samt konfirmationspynt, borddækning og bordpynt til konfirmationsfest, som du kan hygge dig med at lave selv eller sammen med konfirmanden.

Varerne findes i mange farver, så I har rig mulighed for at få en konfirmations fest, der passer til jeres smag – og samtidig gribe chancen for kreativ fællesskab.

Når der er konfirmation i udsigt

Konfirmation er et vigtigt valg (eller fravalg) og i mange familier en stor begivenhed, der fejres som en fest for den unge.  Skal du selv holde konfirmation, eller er du inviteret med som gæst til en konfirmation, har vi masser af ideer til DIY, der pifter festlighederne yderligere op. Her på hjemmesiden kan du lade dig inspirere til hjemmelavede konfirmations indbydelser, konfirmationspynt, bordkort, menukort og bordpynt med personligt udtryk. Derudover har vi alt i produkter til borddækning, når der skal være konfirmation, fødselsdag, bryllup osv. Disse produkter er samlet i en serie, som vi kalder ’Happy Moments’. Happy Moments er en serie i 10 farver bestående af duge og bordløbere, der ligner rigtig stof til forveksling, samt lys, servietter og småpynt, der matcher.

Hvorfor konfirmation?

Konfirmation er et andet ord for bekræftelse. Det er en ceremoni i kirken, hvor den døbte kristne bekræfter sin tro på Gud. Konfirmation er altså et ja til dåben. Men i gamle dage var konfirmation også kendt for at være et overgangsritual fra barn til voksen.

Ifølge den danske folkekirke hænger tvivl og tro sammen. På deres hjemmeside står der blandt mange andre nyttige informationer faktisk sådan her om konfirmation: Skal man være helt sikker og tro på en bestemt måde, før man kan sige ja til at blive konfirmeret? Nej! Når det gælder tro, kan vi aldrig være helt sikre. Det handler om at turde tro, håbe og elske.

Top 3 i DIY til konfirmationsfesten

Det giver alt, der er fremstillet i hånden, en ekstra dimension, når der er lagt en særlig tanke bag. I forbindelse med konfirmation er det populært at afspejle konfirmandens natur og interesser med hjemmelavet pynt, kort og opsætrning til konfirmationfesten. Det kan gøres gennem valg af farver, materialer og sigende motiver på fx stickers. I vores online arkiv med inspiration til DIY ved konfirmation topper sportsgrene som tema altid. Fodbold, håndbold og ridning er blandt favoritterne. Ellers ser vi til konfirmation størst søgning på ideer til indbydelser og borddækning. 

Valg af farver til konfirmationen

Farver er ikke bare farver. De har psykologisk betydning og påvirker os mere, end de fleste tror. Er du og/eller den kommende konfirmand måske i tvivl om farvevalg, bringer vi her nogle ganske få stikord om de mest anvendte farver til konfirmationspynt til konfirmationsfester.

 • HVID: Forbindes med åndelig styrke, godhed og en ny begyndelse.
 • BLÅ: Forbindes med intelligens, styrke og loyalitet.
 • GRØN: Forbindes med håb og vækst.
 • PINK / ROSA: En munter farve, der symboliserer venskab og ubetinget kærlighed.

Herunder kan du finde en række idéer til konfirmation og konfirmationsfest. Klik ind på de enkelte inspirationsidéer, for se hvordan du kan lave konfirmationsidéen selv. 

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 78

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Bordkort til konfirmation pyntet med skjorte og slips i karton
  Udsolgt
  Inspiration: v15693
  Bordkort til konfirmation pyntet med skjorte og slips i karton
  Lav selv bordkort til konfirmation. Bordkortet laves i blå karton og pyntes med en skjorte af karton og et udstanset slips.
 2. Menukort med blondekarton og udstansede blomster
  Udsolgt
  Inspiration: v15380
  Menukort med blondekarton og udstansede blomster
  Sommerligt menukort med blondekarton med blomster og udstansede blomster med 3D effekt.
 3. Menukort med udstanset sommerfugl i blå farver
  Udsolgt
  Inspiration: v15382
  Menukort med udstanset sommerfugl i blå farver
  Lad sommerfugle få plads på bordet med et hjemmelavet menukort pyntet med en sommerfugl udstanset i pergamentpapir, som her har fået en glitrende skygge af dekorationsfolie.
 4. Borddækning og bordpynt i lyseblå med papirblomster, balloner, serviet foldet som tårn og bordkort
  Udsolgt
  Inspiration: v15296
  Borddækning og bordpynt i lyseblå med papirblomster, balloner, serviet foldet som tårn og bordkort
  Bordpynt i lyseblå med bl.a. papirblomster, balloner med silkepapir kvaster, serviet foldet som tårn og manillamærke brugt som bordkort.

Varer 1-36 af 78

Side
pr. side
Stigende orden

Find materialer til konfirmationsfesten

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave pynt, kort og invitationer til konfirmation. Du finder bl.a. kort og kuverter, brevkort, stansemaskiner, papir og karton, bordkort, limstifter, sakse og meget mere.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.