Hækl, sy og strik

Kreative idéer til hækling, syning og strikning

Bliv inspireret og fordyb dig i traditionelt håndarbejde. Her finder du masser af gratis idéer til strik, hækling, syning, brodering m.m. – fx gratis strikkeopskrifter. Alle idéerne har trin-for-trin-vejledning, så du bliver guidet trygt og godt igennem.

Klik ind på en af kategorierne herunder, for at få idéer til netop det håndværk.


Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 145-180 af 360

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14869 Puder strikket i XL garn
  De to puder er hurtigt strikket i vamset XL garn. Se opskriften, der kan printes som en særskilt pdf-fil til denne ide. Opskriften er den samme på begge puder, eneste forskel er antal masker og omgange. Disse puder er strikket på p. 35 og bliver faste i strikket. Der bruges knap 2 ngl. pr. pude.
 2. Inspiration: v14897 Pung med overtræksknap
 3. Inspiration: v14825 Hæklet kurv i XL garn
 4. Inspiration: v14821 Mulepose dekoreret med Punch needle broderi
  Mulepose er dekoreret med Punch needle broderi af blad motiv, som er tegnet efter mønsterarket, der findes som en særskilt pdf-fil til denne ide.
 5. Inspiration: v14805 Krans af pomponer
 6. Inspiration: v14788 Hæklede nisser der kysser, i maxi bomuldsgarn
  Nissepar hæklet i maxi bomuldsgarn med hæklenål nr. 4. De to julenisser hækles hver for sig og kan stilles, så de kysser. Hver nisse er ca. 24 cm høj og 14 cm bred. Se opskriften, der findes som en særskilt pdf-fil til idéen.
 7. Inspiration: v14334 Nisse af pompon, Silk Clay og chenille med perler
  Krop, arme og ben på den viste nisse er lavet med hhv. akrylgarn og chenille på værktøjet, Pompon maker. Hænder og fødder er modelleret i Silk Clay, der også er brugt til beklædning af en lille styroporkugle som hoved. Rørperler er trukket på hvert ben, og alle lemmer er sat i facon, så nissen kan sidde. Her med et hjerte af chenille i hænderne.

Varer 145-180 af 360

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.