Hækl, sy og strik

Kreative idéer til hækling, syning og strikning

Bliv inspireret og fordyb dig i traditionelt håndarbejde. Her finder du masser af gratis idéer til strik, hækling, syning, brodering m.m. – fx gratis strikkeopskrifter. Alle idéerne har trin-for-trin-vejledning, så du bliver guidet trygt og godt igennem.

Klik ind på en af kategorierne herunder, for at få idéer til netop det håndværk.


Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 166

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16076 Hækl din egen mistelten
  Hækl din egen mistelten med grene og bind en hæklet sløjfe om. Grenene er hæklet med fastmasker omkring en grøn ståltråd, så den kan formes. Misteltenen består af 8 grene med hvide bær og en sløjfe.
 2. Inspiration: v16075 Hækl dekorative kogler
 3. Inspiration: v15926 Larve af æggebakke
 4. Inspiration: v15839 Syet mundbind med plissé
  Sy selv et mundbind med plissé. Dette mundbind er til en generel beskyttelse af mund og luftveje, men har ikke nogen dokumenteret effekt i forhold til hindring af smitte med virus. Tekstil er ikke et materiale, som kan anvendes til professionelle mundbind eller masker. Derfor er hjemmelavede mundbind af tekstiler heller ikke godkendt af myndighederne. Masker som bl.a. bruges i sundhedssektoren skal leve op til specielle EU standarder og er lavet af et specielt materiale. Til syning af mundbind anbefaler vi tekstil af certificeret Oeko-Tex® Standard 100 af 100% bomuld, som kan vaskes ved min. 60°C. Oeko-Tex® Standard 100 certificeringen sikrer, at tekstiler ikke indeholder skadelige kemiske stoffer.
 5. Inspiration: v15501 Hæklede grydelapper i vaffelmønster
  Hækl tykke grydelapper i vaffelmønster. De hækles i dobbelt bomuldsgarn 8/4 og der monteres en strop af læder til ophæng. Der bruges 55 g garn pr. grydelap.
 6. Inspiration: v15619 Silhuet figurer af bonzaitråd og tubestrik
  Lav Outline Art ved at forme omridset af en figur med bonzaitråd og dernæst beklæde det med tubestrik. Lav tubestrik på en strikkemølle med babygarn.

Varer 1-36 af 166

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.