Hækl, sy og strik

Kreative idéer til hækling, syning og strikning

Bliv inspireret og fordyb dig i traditionelt håndarbejde. Her finder du masser af gratis idéer til strik, hækling, syning, brodering m.m. – fx gratis strikkeopskrifter. Alle idéerne har trin-for-trin-vejledning, så du bliver guidet trygt og godt igennem.

Klik ind på en af kategorierne herunder, for at få idéer til netop det håndværk.


Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 291

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16153 Japansk broderi på din cowboyjakke
  Pynt din cowboyjakke med japansk broderi. Dyk ned i teknikken, der kaldes Sashiko og betyder ”lille stik”. Den blev oprindelig opfundet for at isolere og reparere tøj og kombinere den landlige stil med komplicerede designs. Brug broderiteknikken på patchwork stof for at genopfriske tøj fx en cowboyjakke. Sy med broderigarn. Husk at sy med nåle, der ikke er for ens i længden, bare rækkerne bliver lige.
 2. Inspiration: v16075 Hækl dekorative kogler
 3. Inspiration: v15986 Macrame julekugle
 4. Inspiration: v15926 Larve af æggebakke
 5. Inspiration: v15925 Blyantsholder af paprør dekoreret med hobbymaling og basis hobbyartikler
  Lav en praktisk blyantsholder af toiletruller eller andre paprør dekoreret med hobbymaling og andre hobbymaterialer som karton, pomponer, cheniller m.m. Lim alle delene på med Sticky Base, så børnene ikke skal bruge en varm limpistol.
 6. Inspiration: v15853 Hæklede vatrondeller og vaskepose
  Hækl selv vatrondeller af bomuldsgarn, som kan vaskes og dermed bruges igen og igen. Genanvendelige rondeller er dermed et mere miljøvenligt alternativ til almindelige vatrondeller. Lav også en vaskepose, der kan fungere som opbevaring af de hæklede vatrondeller.
 7. Inspiration: v15839 Syet mundbind med plissé
  Sy selv et mundbind med plissé. Dette mundbind er til en generel beskyttelse af mund og luftveje, men har ikke nogen dokumenteret effekt i forhold til hindring af smitte med virus. Tekstil er ikke et materiale, som kan anvendes til professionelle mundbind eller masker. Derfor er hjemmelavede mundbind af tekstiler heller ikke godkendt af myndighederne. Masker som bl.a. bruges i sundhedssektoren skal leve op til specielle EU standarder og er lavet af et specielt materiale. Til syning af mundbind anbefaler vi tekstil af certificeret Oeko-Tex® Standard 100 af 100% bomuld, som kan vaskes ved min. 60°C. Oeko-Tex® Standard 100 certificeringen sikrer, at tekstiler ikke indeholder skadelige kemiske stoffer.

Varer 1-36 af 291

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.