Hækl, sy og strik

Syning

Kreative idéer og inspiration til syning

Er du på udkig efter inspiration til hvad du kan sy? Så tag et kig i vores store katalog af inspiration, idéer, sy teknikker og gratis symønstre.

Mulighederne inden for syning er uendelige og det kan være svært at beslutte sig for, hvad man skal kaste sig over. Derfor har vi samlet en række syopskrifter og idéer, som du kan prøve kræfter med. Her finder du syopskrifter til bl.a. stofservietter, puder, tasker, punge og pynt med stof.

Blandt de populære idéer er blandt andet kurve i læderpapir, fødselsdagskort og punge med overtræksknapper.

Klik ind på den enkelte idé for at få en vejledning til syning af emnet.


21 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15895 Stofservietter af patchworkstof med servietring og tørrede blomster
  Sy selv stofservietter af patchworkstof. Fastgør en servietring og et manilamærke pyntet med tørrede blomster omkring stofservietten.
 2. Inspiration: v14939 Rya pudedyr
 3. Inspiration: v14897 Pung med overtræksknap
  Den viste pung er syet af patchworkstof efter mønster og vejledning, der medfølger til bøjlen. Herefter er overtræksknapper beklædt med stof uden brug af værktøj.
 4. Inspiration: v13068 T-shirt med batikmaling
 5. Inspiration: v12689 Hængenisser
 6. Inspiration: v11861 Fyldte hjerter

  Hjerter klippet af Vivi Gade papir, syet i kanterne på maskine og fyldt med pudefyld.

 7. Inspiration: v10664 Bomuldsstof

21 varer

pr. side
Stigende orden

Gratis symønstre til syprojekter til hjemmet

Blandt vores gratis symønstre og syopskrifter kan du finde en række ideer til, syprojekter til både dig og dit hjem. Og vi har symønstre til både syning for begyndere og for de mere øvede.

En idé kunne eksempelvis være en hjemmelavet scrunchie hårelastik. Elastikkerne er sjove og hurtige at lave, og du kan sy dem med en håndsymaskine. Alt du skal bruge er noget patchworkstof eller organza stof med farvet elastik, noget sytråd og en synål.

Scrunchie elastikker, som de fleste nok genkender fra 1980’erne, og er en fin accessesory til at friske dit outfit op. Du kan lave dem i forskellige farver og mønstre, så du har lidt forskelligt at vælge imellem. Dine hjemmesyede hårelastikker kan også bruges til gaver.

Når vi nærmer os julen, kan du med fordel kaste dig over nogle af alle vores opskrifter og symønstre til julepynt. Gør denne jul ekstra personlig, ved at sy din julepynt selv. Du kan eksempelvis vælge sy idéen hængenisser som dit næste syprojekt. Nisserne syes i Vivi Gade filt på symaskine eller i hånden. Nisserne passer godt til dig, som er vild med den traditionelle jul med nisser og varme.

Du kan også vælge at sy en julestjerne af læderpapir med broderi, som dit næste sy selv projekt. Julestjernerne syet i læderpapir kan du pynte, som du har lyst til, men vi lægger op til broderi i midten. Hvis du i forvejen er ferm med en synål, vil du helt sikkert også blive glad for at brodere. Broderiet kan bruges til at lave mønstre, som stjerner eller hjerter eller du kan skrive Glædelig Jul eller andet på dine julestjerner.

Klik dig ind på sy idéen og lad dig inspirere til de forskellige symønstre og former, du kan prøve af.

Et sødt syprojekt til børneværelset

Ethvert barn vil blive glad for et sødt Rya pudedyr, og det kan du sy selv. Sy en pandapude, en isbjørnepude eller en koalapude, alt efter hvilket dyr barnet bedst kan lide.

Syprojektet med pudedyrene er et hyggeligt, lidt mere længerevarende projekt til dig der har syet et stykke tid.

De små puder er syet med knudesting på ryabund med et bagstykke og påsyede øre af filt. Klik dig ind på sy idéen og se trin-for-trin vejledningen eller print den ud. Inde på idéen kan du også købe alle elementerne, som du skal bruge for at komme i gang med syopskriften.

Søger du efter noget specifikt til din syning?

Ved du allerede nu, hvad du skal i gang med, og mangler du blot noget stof eller sytråd?

Hos Creativ Company kan du finde alt hvad du skal bruge til dit næste syprojekt, såsom: stofstykker og læderstykker, symaskiner og tilbehør, filt og fleece og sytilbehør og syværktøj.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.