Hækl, sy og strik

Syning

Er du på udkig efter inspiration til hvad du kan sy? Så tag et kig i vores store katalog af inspiration, idéer, sy teknikker og gratis symønstre.

Mulighederne inden for syning er uendelige og det kan være svært at beslutte sig for, hvad man skal kaste sig over. Derfor har vi samlet en række syopskrifter og idéer, som du kan prøve kræfter med. Her finder du syopskrifter til bl.a. stofservietter, puder, tasker, punge og pynt med stof.

Blandt de populære idéer er blandt andet kurve i læderpapir, fødselsdagskort og punge med overtræksknapper.

Klik ind på den enkelte idé for at få en vejledning til syning af emnet.


Varer 1-36 af 37

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Sy en sofapude med tittekant
  Udsolgt
  Inspiration: v16136
  Sy en sofapude med tittekant
  Lav tittekanter med fyld på den hjemmesyede pude, da det giver en flot finish. Mix patchworkstof, og få unikke sofapuder. Brug også gerne teknikken, hvis du syr tittekanter på dine sofapuder, eller hvis du vil have tittekanter rundt i kanten af din krave eller forkanten af din taske.
 2. Foldbart indkøbsnet
  Udsolgt
  Inspiration: v16160
  Foldbart indkøbsnet
 3. Hjemmelavet scrunchie hårelastik
  Udsolgt
  Inspiration: v15855
  Hjemmelavet scrunchie hårelastik
  Lav en hjemmelavet scrunchie hårelastik af patchworkstof eller organza stof med farvet elastik. Sy det med en håndsymaskine.
 4. Julestjerne syet i læderpapir og pyntet med broderi
  Udsolgt
  Inspiration: v14984
  Julestjerne syet i læderpapir og pyntet med broderi
  Udstansede julefigurer i læderpapir. Huller slået til broderi efter mønsterark og broderes med sølvtråd. Er til sidst syet sammen med 1 mm lædersnøre.
 5. Rya pudedyr
  Udsolgt
  Inspiration: v14939
  Rya pudedyr
 6. Ballerina med stjerne i Paris designpapir
  Udsolgt
  Inspiration: v13282
  Ballerina med stjerne i Paris designpapir

  Ballerinaen med stjernen i hånden er lavet i designpapir fra Vivi Gades kollektion, Paris. Efter udklip er delene samlet med dobbeltklæbende tape. Sytråd er monteret både som ophæng og med en stjerne i ballerinaens hånd.

 7. Hængenisser
  Udsolgt
  Inspiration: v12689
  Hængenisser
 8. Fyldte hjerter
  Udsolgt
  Inspiration: v11861
  Fyldte hjerter

Varer 1-36 af 37

Side
pr. side
Stigende orden

Gratis symønstre til syprojekter til hjemmet

Blandt vores gratis symønstre og syopskrifter kan du finde en række ideer til, syprojekter til både dig og dit hjem. Og vi har symønstre til både syning for begyndere og for de mere øvede.

En idé kunne eksempelvis være en hjemmelavet scrunchie hårelastik. Elastikkerne er sjove og hurtige at lave, og du kan sy dem med en håndsymaskine. Alt du skal bruge er noget patchworkstof eller organza stof med farvet elastik, noget sytråd og en synål.

Scrunchie elastikker, som de fleste nok genkender fra 1980’erne, og er en fin accessesory til at friske dit outfit op. Du kan lave dem i forskellige farver og mønstre, så du har lidt forskelligt at vælge imellem. Dine hjemmesyede hårelastikker kan også bruges til gaver.

Når vi nærmer os julen, kan du med fordel kaste dig over nogle af alle vores opskrifter og symønstre til julepynt. Gør denne jul ekstra personlig, ved at sy din julepynt selv. Du kan eksempelvis vælge sy idéen hængenisser som dit næste syprojekt. Nisserne syes i Vivi Gade filt på symaskine eller i hånden. Nisserne passer godt til dig, som er vild med den traditionelle jul med nisser og varme.

Du kan også vælge at sy en julestjerne af læderpapir med broderi, som dit næste sy selv projekt. Julestjernerne syet i læderpapir kan du pynte, som du har lyst til, men vi lægger op til broderi i midten. Hvis du i forvejen er ferm med en synål, vil du helt sikkert også blive glad for at brodere. Broderiet kan bruges til at lave mønstre, som stjerner eller hjerter eller du kan skrive Glædelig Jul eller andet på dine julestjerner.

Klik dig ind på sy idéen og lad dig inspirere til de forskellige symønstre og former, du kan prøve af.

Et sødt syprojekt til børneværelset

Ethvert barn vil blive glad for et sødt Rya pudedyr, og det kan du sy selv. Sy en pandapude, en isbjørnepude eller en koalapude, alt efter hvilket dyr barnet bedst kan lide.

Syprojektet med pudedyrene er et hyggeligt, lidt mere længerevarende projekt til dig der har syet et stykke tid.

De små puder er syet med knudesting på ryabund med et bagstykke og påsyede øre af filt. Klik dig ind på sy idéen og se trin-for-trin vejledningen eller print den ud. Inde på idéen kan du også købe alle elementerne, som du skal bruge for at komme i gang med syopskriften.

Søger du efter noget specifikt til din syning?

Ved du allerede nu, hvad du skal i gang med, og mangler du blot noget stof eller sytråd?

Hos Creativ Company kan du finde alt hvad du skal bruge til dit næste syprojekt, såsom: stofstykker og læderstykker, symaskiner og tilbehør, filt og fleece og sytilbehør og syværktøj.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.