Bamse broderet med punch needle

Bamse broderet med punch needle

Inspiration: 15573

Fra: 15,00 kr

Til: 998,25 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 15,00 kr

Til: 998,25 kr

Broder en blød bamse med punch needle og maxi uldgarn.
Guide step 1
Step 1.
Print skabelonen, der findes som en særskilt PDF her på siden. Skær snude og øjne ud og klip resten af bamsen fri. Gem det store stykke fra snuden.
Guide step 2
Step 2.
Skær striberne ud.
Guide step 3
Step 3.
Print endnu en PDF-skabelon til bamsens bagside og klip den ud. Denne gang skæres de små dele ikke ud. Overfør skabelonerne til stoffet og tegn bamsen op. Skabelonerne kan evt. sættes fast til stoffet med et par nåle, så de er nemmere at tegne omkring. Snuden tegnes op efter den løse del gemt fra tidligere.
Guide step 4
Step 4.
Spænd stoffet op i en broderskål. Siden der vender ned i broderiskålen er forsiden. Udfyld bamsen med punch needling, mens nålen er indstillet til "D". Start evt. med de små detaljer, så optegningerne ikke forsvinder i de store flader. På bamsens bagside laves en hale ved at punche med indstilling "A". Halen placeres cirka 4 cm. fra bunden.
Guide step 5
Step 5.
Klip bamsens for- og bagstykke fri med et sømrum på ca. 2 cm. Fikser bagsiderne helt ud på stofkanterne med decoupagelak til tekstil.
Guide step 6
Step 6.
Lad decoupagelakken tørre helt og sy dernæst bamsen sammen vrang mod vrang med madrassting. Fyld bamsen med bamsefyld, og sy helt sammen.
Guide step 7
Eksempel
Skabelon
Vedhæftet fil: Hent den her

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms