MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Gaver til mors dag

Idéer til hjemmelavede gaver til mors dag

Hos rigtig mange er der tradition for at forkæle mor på mors dag, og du kan selv lave gaven til mor. Vi har masser af ideer til DIY gaver. Fx smykker, brugsgenstande, kreative kunstværker og kort.

Her får du en inspiration og idéer til at lave hjemmelavede gaver til mors dag. 

Varer 73-108 af 212

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14147 Malet træplade med mønster i vintage look

  Træpladen med ophængshul er malet 2 farver og dekoreret med mønster i en tredje farve, lavet efter skabelon. Til begge dele er Chalky Vintage Look maling brugt. Efter tørring er pladen slebet med sandpapir, hvorved det lidt slidte udtryk er opnået.

 2. Inspiration: v14061 Armbånd af læderrem pyntet med syning

  De viste armbånd er lavet af flade remme i imiteret læder. Hver er klippet til i passende længde, hvorefter en hultang er brugt til at lave huller. Både til brug for geværknap som lukketøj og til at sy i med pyntesting af kulørt knyttesnor.

 3. Inspiration: v13766 Jakke af filtet blød Merino uld

  Jakken er sammensat af store uldstykker, lavet af vådfiltet Merino uld på bomuldsgaze. Herefter er uldstykkerne desuden dekoreret med fastfiltede motiver/mønstre efter fri fantasi - og de tørre dele er syet sammen efter individuelt mønster.

 4. Inspiration: v13652 Portræt i 'look a like' ramme af karton

  Portrættet er lavet på karton med fortrykt 'look a like' ramme. Ansigtet er et printet og udklippet foto, og kroppen er tuschtegnet og malet med A-Color glittermaling. Navnet er fastgjort med selvklæbende mosgummi-bogstaver.

Varer 73-108 af 212

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.