Black Week: Spar op til 80%* på et stort udvalg af hobbyartikler - *KUN så længe lager haves. Gælder kun privatkunder. Find tilbuddene her.

Gaver til mors dag

Idéer til hjemmelavede gaver til mors dag

Hos rigtig mange er der tradition for at forkæle mor på mors dag, og du kan selv lave gaven til mor. Vi har masser af ideer til DIY gaver. Fx smykker, brugsgenstande, kreative kunstværker og kort.

Her får du en inspiration og idéer til at lave hjemmelavede gaver til mors dag. 

Varer 109-144 af 221

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v13647 Malet papæske dekoreret med tusch

  Låget på hver hvid æske er malet ensfarvet med Plus Color hobbymaling. Siderne er malet med kulørte bomber, duppet på med skumstencil. Til slut er hver bombe pyntet med en sort cirkel, lavet med Uni Posca tusch, og æskerne er lakeret.

  Udsolgt
 2. Inspiration: v13493 Betræk til pude med økologisk stof fra Vivi Gade

  Betrækket på hver vist pude er syet af økologisk designstof. - Der bliver 6 forskellige puder af indholdet i to pakker med Fat Quarters (45 x 45 cm). Disse syes sammen to og to på retsiden, hvorefter de vendes og fyldes med monteringspuder.

  Udsolgt
 3. Inspiration: v13313 Clipboard med dekoration
 4. Inspiration: v13256 Pyntepude af viskestykke

  Betrækket til pyntepuden er syet af et enkelt viskestykke og pyntet med knapper. Begge dele fra Vivi Gades designserie, Paris. Fyldet er en monteringspude.

  Udsolgt
 5. Inspiration: v13133 Vaser af gipsgaze på balloner

  Vaserne, der kun er til pynt, har fået form efter bevikling af gipsgaze om balloner i forskellige størrelser. Efter tørring er ballonerne punkteret og vaserne er malet med A-Color, gloss, og monteret på servietringe, så de kan stå.

  Udsolgt

Varer 109-144 af 221

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.