Strikket kurv af papirgarn

Strikket kurv af papirgarn

Inspiration: 14103

Fra: 13,00 kr

Til: 652,00 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 13,00 kr

Til: 652,00 kr

De strikkede kurve er hver lavet af kun ét nøgle papirgarn/Paperyarn og på den samme størrelse strikkering. Herefter er hver kurv syet fast på en rund træbund med forborede huller.

Guide step 1
1.
Enden af papirgarnet bindes om tanden på siden af strikkeringen. Herefter vikles snoren bag om hver tand på hele ringen i samme retning, som vist.
Guide step 2
2.
I alt to omgange laves pr. gang før strikning. Begynd hver gang på tanden til venstre for tanden på vævens side.
Guide step 3
3.
Med nålen, der hører til væven, løftes fra hver tand nederste løkke over den øverste, hele ringen rundt. Fortsæt, til kurven har den ønskede højde. OBS! Tag højde for ombuk (her er hele stykket 20 cm) og strik ikke for stramt, da papirsnor ikke giver sig.
Guide step 4
4.
Afslutning: Løft to løkker op på krogen.
Guide step 5
5.
Afslutning: Den yderste løkke på krogen trækkes nu igennem til inderste. Der er nu kun en løkke på krogen. Træk en ny løkke op fra næste tand på væven (i urets retning). Denne løkke trækkes igennem den inderste som før beskrevet. Fortsæt væven rundt.
Guide step 6
6.
Ved den sidste løkke afklippes snoren fra nøglet. Træk snoren igennem løkken og stram til.
Guide step 7
7.
Vend indersiden ud på det strikkede stykke/rør. Fold det på midten og ri sammen med papirsnor, hvor kanterne mødes.
Guide step 8
8.
Det strikkede rør sættes på den runde træplade/bunden, der monteres med 4 rundstokke for at stabilisere det kommende arbejde bedst muligt.
Guide step 9
9.
Sy bunden fast med papirsnor i hullerne (2 gange i hvert hul og gennem begge lag strik). Hertil bruges en af nålene fra strikkeringssættet.
Guide step 10
Variant
Denne urtepotteskjuler er lavet efter samme princip som kurven. Her som ampel, hvor tre, lange stykker papirgarn er stukket ned gennem skjuleren og bundet fast i træbundens huller. Herefter er selve skjuleren syet fast til bunden.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms