Black Week: Spar op til 80%* på et stort udvalg af hobbyartikler - *KUN så længe lager haves. Gælder kun privatkunder. Find tilbuddene her.

Gaveindpakning

Det spreder glæde og stemning, når du gør lidt ekstra ud af din gaveindpakning. Her har vi samlet en række ideer til kreativ indpakning, hvis dine gaver, skal udtrykke noget helt særligt. Fx ved et bryllup? Under hver idé kan du finde både materialer og vejledning til gaveindpakning og gavepynt.

Gaveindpakning
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Levering er 3-5 hverdage
Levering er 3-5 hverdage

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 60

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15991 Genbrugs stofpose med motiver
  Posen i tekstil kan bruges både til genanvendelig gaveindpakning, adventskalender samt i stedet for en lille plastik pose. Sy posen af to kvadratiske stykker stof, fold til to trekanter og sy dem sammen på symaskine - også kanterne. Tilpas motiverne efter eget ønske.
 2. Inspiration: v15430 Julegaveindpakning med polar motiver og pop-up snemand gavemærke
  Julegave indpakket i julegavepapir med polar motiver. Julegaven er derefter pyntet med rødt bånd og snemænd gavemærke, der har en pop-up effekt.
 3. Inspiration: v15310 Gaveindpakning med blomster mærkater og blomster af silkepapir
  Kreativ gaveindpakning med blomster og bomuldssnor. Gaverne er pyntet med kræmmerhus af designpapir, silkepapirsblomster og blomster mærkater på bonzaitråd.
 4. Inspiration: v14723 Fold-selv-æske med pynt
  Hver af de viste æsker er samlet og pyntet forskelligt til jul. Den første bl.a. med en metalstjerne af guld i guldsnor. Den anden med et fastlimet træ på låget. Den tredje med stjernestrimler limet fast foruden den ene halvdel af en flettet julestjerne.

Varer 1-36 af 60

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.