MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Gaveindpakning

Det spreder glæde og stemning, når du gør lidt ekstra ud af din gaveindpakning. Her har vi samlet en række ideer til kreativ indpakning, hvis dine gaver, skal udtrykke noget helt særligt. Fx ved et bryllup? Under hver idé kan du finde både materialer og vejledning til gaveindpakning og gavepynt.

Gaveindpakning
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 37-72 af 111

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15018 Julegaveindpakning med grantræ motiv og pynt i læderpapir
  Gaver indpakket i gavepapir med motiv af grantræer. De indpakkede gaver er dekoreret med naturhampsnor, gavebånd og pynt lavet af læderpapir.
 2. Inspiration: v14723 Fold-selv-æske med pynt
 3. Inspiration: v14689 Julegaveindpakning med grankogle motiver pyntet med sløjfe og bånd
  De viste gaver er pakket ind i hhv. papirspose og gavepapir. Den ene gave er bundet til med både polybånd og et stofbånd med glitter, og heri er et manillamærke med udstanset motiv isat. Den anden gave er pyntet med en selvklæbende sløjfe af glitrende papir. Alt i design fra Vivi Gade.
 4. Inspiration: v14556 Julegaveindpakning med pynt i rødt og hvidt
  De viste gaver er pakket ind med gavepapir i rødt og hvidt og pyntet forskelligt. Bl.a. med matchende Masking Tape, polybånd, dekorationsbånd, flettede papirstjerner og manillamærker med glitter. Alt i Copenhagen design fra Vivi Gade.
 5. Inspiration: v14142 Gaveindpakning med pynt og papir i Paris design fra Vivi Gade

  De viste gaver er pakket ind i vendbart gavepapir med forskelligt tryk på hver side. Herefter er de pyntet med bånd, træperler og gavemærker i pastelfarver samt stickers med og uden motiver. Alt i Paris design fra Vivi Gade.

  Udsolgt

Varer 37-72 af 111

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.